tak toto je gol, u rakuska dostanete 1000 minut do vsetkych sieti, 1000 sms, neobmedzeny itnernet v mobile aj na pripojenie doma, zdarma wifi modem a ako BIG bonus ufo 4 16gb zdarma. cena? 34€
http://www.mobilmania.cz/clanky/rakousk ... fault.aspx
ja sa uz len tesim na dobu ked prejde v EU ze padnu roamingove hranice a bude sa volat v ramci sieti EU za rovnaky tarif
Ceny SK vs Zahranicie - SK mobilna utopia
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Ceny SK vs Zahranicie - SK mobilna utopia
NB: Asus ROG Strix G16 G614 + G Helper
Re: Ceny SK vs Zahranicie - SK mobilna utopia
nic nove, uz aj O2 zistil ze slovac si to zaplati, prakticky nam ponukaju minimum sluzieb za maximum cenu..
- Martin2195
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 29. Okt, 2010, 18:36
Teraz neviem či sa mám smiať alebo plakať, ale je to fakt smutné. Ja mám od Pomaranča paušál so 100 minutami mesačne a s 100MB balíkom dát (EDGE) a celé ma to stojí 25,50 Eur/mesiac. Tam majú milión krát lepší paušál ešte aj s netom domov a wifi routrom za blbých 34 Eur...
Slovenskí operátori sú proste banda zbojníkov
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
ale kde je chyba? ja tvrdim v nas zakaznikoch. v susednom cesku uz zacinaju robit protesty formou nevyuzivania sluzieb. zatial to nejaku velku ozvenu nema, ale tak cas ukaze. Tak isto STU je jedna velka banda, namesto toho aby chranili nas zakaznikov a tlacili na telekomuniacne spolocnosti, radsej zavru oci a nech ta banda slovenska plati
Nejako vela nie? Moj otec ma to iste 1GB v HSDPA a plati 21€?...Ale i tak to snad najviac zabija T-com s jeho 2Mbps pri cene len 19,90€, v akcii 17,90€.. Sice viem, ze aDSL nie je lacne, ale tak toto je uz zverstvo....a rychlosti nezdvihali uz roky a ceny to iste...akurat FUP.Martin2195 napísal:Teraz neviem či sa mám smiať alebo plakať, ale je to fakt smutné. Ja mám od Pomaranča paušál so 100 minutami mesačne a s 100MB balíkom dát (EDGE) a celé ma to stojí 25,50 Eur/mesiac. Tam majú milión krát lepší paušál ešte aj s netom domov a wifi routrom za blbých 34 Eur...
- Martin2195
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 29. Okt, 2010, 18:36
Preto platím tak veľa lebo tento paušál mám už dva a pol roka a čakám teraz do septembra keď zoberiem iPhone 5 na nejaký výhodnejší paušál, aj keď tiež to nebude nič moc...
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
dalsi clanok co ma doviedol k smutku:
zabudli ste dodat, ze rakusko je testovacia krajina pre mobilnych operatorov
testuju tam svoje produkty a technologie, a za oplatku od nich vlada nepyta tolko $, a teda sluzby mozu byt lacnejsie
a nasledne po otestovani v rakusku, sa dane technologie zavadzaju vo zvysku europy, kde to zvysne krajiny zaplatia (vratane testovacej prevadzky v rakusku)
testuju tam svoje produkty a technologie, a za oplatku od nich vlada nepyta tolko $, a teda sluzby mozu byt lacnejsie
a nasledne po otestovani v rakusku, sa dane technologie zavadzaju vo zvysku europy, kde to zvysne krajiny zaplatia (vratane testovacej prevadzky v rakusku)
lava, prava, lava, prava ...
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
u nas keby im aj dane odpustili tak by sme boli na urovni akej sme. To bol len priklad z rakuska, ale pozri anglicko, nemecko, francuzko. Velmi podobne ponuky. jedine v okoli kto je na tom snad horsie ako my su v cechach. ale aj tam sa zacinaju ludia burit.