HTC Wildfire S- problem
HTC Wildfire S- problem
Nazdar, tak som si kúpil ten Wildfire S... Mám ho jeden deň a už som ho musel dnes 5x násilne vypínať (vybratím baterky)...Priklad: som na wifi, potom neskor som si zahral angry birds...hovorím si dobre už na dnes stačilo...zablokujem displej...o 2h sa idem s nim dalej hrat...chcem ho odblokovat ale...displej je čierny...nič nezobrazí iba senzorové tlačítka svietia ://...čo mám s tým urobiť? pls pomoc
Re: HTC Wildfire S- problem
Daj ho na reklamaciu
PC : RYZEN 2600X 16GB DDR4 3200 MHz, SAPPHIRE Radeon NITRO + RX 480 4GB, SSD Apacer AS350 512 GB, Win 10Pro
pondelok sa ide reklamovať... može to byť aj tým že sa jedná o "jeden z prvých kusov"?
ten problém s displejom som vyriešil ) ale teraz mám další problém ;( posledné 4 dni som ho musel nabíjať min. 7x ...doteraz mi vydžal telefon 28-40h ... ale teraz to je iba mizerných 14h!!! neviete od čoho sa mi vybíja? pls pomoc ....PS: už 1 mesiac som nič nestahoval
- Supersonic
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 11. Apr, 2008, 14:00
nejaka aplikacia ti bezi na pozadi a vybija baterku
MB: ASUS M3A76-CM CPU: AMD Athlon II 425 2.7@3.25GHZ RAM: 2x2GB A-Data Extreme edition 1066Mhz VGA: HD4670 1GB HDD: WD 6400AAKS ZVUK: Audigy Se PSU: Fortron 400W REPRO: Logitech Z-2300 LCD: Samsung T220
ver či never... nebeží
14 hodin idle alebo aktivneho pouzivania - zapnuty display + wifi + hry atd
- Mirdis
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Skus si nainstalovat PowerTutor. Aplikacia sluzi na kontrolu spotreby baterie. Mozes si aj pekne pozriet, ktora aplikacia kolko % prave zerie
NTB1:MacBook Pro (13-inch, 2014, 2,5 GHz Dual-Core Intel Core i5, 8 GB RAM)
NTB2:MacBook Pro (13-inch, 2018, 2,7 GHz Quad-Core Intel Core i7,16 GB RAM)
NTB3:MacBook Pro (13-inch, 2020, Apple M1,16 GB RAM)
NTB2:MacBook Pro (13-inch, 2018, 2,7 GHz Quad-Core Intel Core i7,16 GB RAM)
NTB3:MacBook Pro (13-inch, 2020, Apple M1,16 GB RAM)
14h bez zátaže, wifi, hry... ale už mi to ide stiahol som si task manager a zistil som že mi bežalo 30 aplikácíí
Môžem vedieť ako si odstránil ten problém z displejom. Ja som svoje HTC niekoľkokrát reštartoval ale nepomohlo to. Prosím o radutkt56 napísal:ten problém s displejom som vyriešil ) ale teraz mám další problém ;( posledné 4 dni som ho musel nabíjať min. 7x ...doteraz mi vydžal telefon 28-40h ... ale teraz to je iba mizerných 14h!!! neviete od čoho sa mi vybíja? pls pomoc ....PS: už 1 mesiac som nič nestahoval
mal som jas úplne na 0 aby som šetril energiu a neviem z akeho dovodu sa mi uplne stmavil...už mesiac a pol som na automatickom jase aj batéria mi vydrží 5 dní
Ludia, mam tento telefon,
vsetci znamy co maju tento telefon dostali aktualizaciu na android 2.3.5
ja som toto nedostal. Viete ako toto vyziadat nasilu resp ako sa dopracovat k takejto aktualizacii?
mobil som kupil od cloveka ktory tvrdil ze je to z t-mobilu. No toto mi iba povedal.. nemam ziaden doklad o tom..
mam v tom O2 kartu..
Internet pouzivam iba cez WIFI..
ziadny problem s tel. nemam, len by som chcel upgrade na 2.3.5 ale ziaden update mi neukazalo (ani ked dam vyhladat aktualizacie)
vsetci znamy co maju tento telefon dostali aktualizaciu na android 2.3.5
ja som toto nedostal. Viete ako toto vyziadat nasilu resp ako sa dopracovat k takejto aktualizacii?
mobil som kupil od cloveka ktory tvrdil ze je to z t-mobilu. No toto mi iba povedal.. nemam ziaden doklad o tom..
mam v tom O2 kartu..
Internet pouzivam iba cez WIFI..
ziadny problem s tel. nemam, len by som chcel upgrade na 2.3.5 ale ziaden update mi neukazalo (ani ked dam vyhladat aktualizacie)
Spoiler: ukázať
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Pri brandovanych telefonoch zalezi, ci dany update povolil/spristupnil operator (v tvojom pripade T-mobile).
Odporucam zistit, ci je telefon skutocne od T-mobile a ak hej, tak overit, ci tento operator uvolnil danu verziu pre tento telefon.
Alebo nahrat do telefonu nebrandovanu verziu.
Viac neporadim, Android "trpim" iba v sluzobnom telefone, ktory pouzivam iba na hovory.
Odporucam zistit, ci je telefon skutocne od T-mobile a ak hej, tak overit, ci tento operator uvolnil danu verziu pre tento telefon.
Alebo nahrat do telefonu nebrandovanu verziu.
Viac neporadim, Android "trpim" iba v sluzobnom telefone, ktory pouzivam iba na hovory.