Battlefield 3
Re: Battlefield 3
ja teraz najviac hrávam s UMP-45 to je mašinka, už mám s ňou najviac killov... ale najviac sa mi aj tak páči SVD úplne samé bez attachmentov - krásne sa s tým dáva
a tie hitboxy sú katastrofa, to máš pravdu - dnes som s UMPčkom strieľal pozdĺž steny, nepriateľa ani nebolo vidieť ale padol... alebo som za rohom ale aj tak som dead a podobne
a tie hitboxy sú katastrofa, to máš pravdu - dnes som s UMPčkom strieľal pozdĺž steny, nepriateľa ani nebolo vidieť ale padol... alebo som za rohom ale aj tak som dead a podobne
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
predtym to puska nebola?hulo92 napísal:nevidis co tam ma? iron sight, on si z toho urobil pusku a dobry napad vole
puska je puska, sniperka je sniperka, neslovickarime . Inak ta UMP-45 to mi pripadá ako jeden najväčší fail. To si dá každá lamka a zabije s tým aj keď zavre oči a bude dúfať. Nechápem.
a prečo to nevyužiť keď si s tým môžeš nahrabať dobré skóre? to je ich chyba, že ju spravili overpowered a keď s ňou hráš si ako Rambo
- OkiGraphics
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Sep, 2010, 11:20
Tak hej, lahko sa s tym striela, ale napr man to uz prestalo bavit ked som si na to uz vsetko odomkol, tak hram s inymi
Pepox: tiez nad tym uvazujem.. vo FPS hre je toto najvacsi problem aky len moze byt a nemyslim si ze v momentalnom stadiu riesitelny..
Pepox: tiez nad tym uvazujem.. vo FPS hre je toto najvacsi problem aky len moze byt a nemyslim si ze v momentalnom stadiu riesitelny..
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
- System_ERR0R
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Apr, 2011, 09:13
Tak, tak. Je to brutal, ved na 2/3 rychle rany lahina k zemi ...a tie iron sighty su tiez pekne spravene. Ziadny kemp, rovno na tvrdohulo92 napísal:on si z toho urobil pusku
Nejak im v statoch zbrani glitchuje kill per minute, mam napr. 30 minut a 60 kills a mam 0.5, nie 2.0 ... s SKS mam 0.62
Inak aky mate problem s hitboxom?
inak to chybné prepočítavanie som si všimol aj ja. nejako blbo mi to vyrátalo SPM a podobné štatistiky
inak to chybné prepočítavanie som si všimol aj ja. nejako blbo mi to vyrátalo SPM a podobné štatistiky
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Ja katastrofa, na každej hre - lag! Úplne sekne BFko a musím ho vypnúť a znova ho zapnúť..
Debilné AMD drivery, aj celé AMD
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
mne nic neseka
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Fail je u tebaSphyn0x napísal:Ja katastrofa, na každej hre - lag! Úplne sekne BFko a musím ho vypnúť a znova ho zapnúť..
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
aj tak je najväčšia sranda to, že mám drivery 11.9 a šľape mi to lepšie ako keď som mal 11.10 Preview
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Tak počas hry sa len tak z haluze zastavia drivery, to mi hru lagne, a potom sa drivery zase spustia. NechápemLordKJ napísal:Fail je u tebaSphyn0x napísal:Ja katastrofa, na každej hre - lag! Úplne sekne BFko a musím ho vypnúť a znova ho zapnúť..
nemáš ty náhodou pretaktovanú grafiku? mne padal driver práve pri kvôli OC ramiek na grafike.
síce to nebolo u bf3 ale dávnejšie, keď som mal ešte staršiu kartu, ale aj tak. potom sa driver resetoval
síce to nebolo u bf3 ale dávnejšie, keď som mal ešte staršiu kartu, ale aj tak. potom sa driver resetoval
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Omg co to neznasam, ked sa snazim zo vsetkych sil plantnut a spoluhraci sa trtkaju na jednej kope a nema to ziadny vyznam ani efekt
Spoiler: ukázať
Do 25. je na zrusenie objednavky casu este dost. Na vsetkych forach sa o tom diskutuje a venuje sa tomu az privelka pozornost na to aby to v DICE odignorovali. Dufam ze sa k tomu coskoro vyjadria.P€PoX napísal:predobjednavka zrusena, nekupim si to pokial nefixnu hitboxy, takze asi nikdy.