ja teraz najviac hrávam s UMP-45 to je mašinka, už mám s ňou najviac killov... ale najviac sa mi aj tak páči SVD úplne samé bez attachmentov - krásne sa s tým dáva
a tie hitboxy sú katastrofa, to máš pravdu - dnes som s UMPčkom strieľal pozdĺž steny, nepriateľa ani nebolo vidieť ale padol... alebo som za rohom ale aj tak som dead a podobne
puska je puska, sniperka je sniperka, neslovickarime . Inak ta UMP-45 to mi pripadá ako jeden najväčší fail. To si dá každá lamka a zabije s tým aj keď zavre oči a bude dúfať. Nechápem.
Tak hej, lahko sa s tym striela, ale napr man to uz prestalo bavit ked som si na to uz vsetko odomkol, tak hram s inymi
Pepox: tiez nad tym uvazujem.. vo FPS hre je toto najvacsi problem aky len moze byt a nemyslim si ze v momentalnom stadiu riesitelny..
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA:ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5 Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
Tak, tak. Je to brutal, ved na 2/3 rychle rany lahina k zemi ...a tie iron sighty su tiez pekne spravene. Ziadny kemp, rovno na tvrdo
Nejak im v statoch zbrani glitchuje kill per minute, mam napr. 30 minut a 60 kills a mam 0.5, nie 2.0 ... s SKS mam 0.62
Inak aky mate problem s hitboxom?
nemáš ty náhodou pretaktovanú grafiku? mne padal driver práve pri kvôli OC ramiek na grafike.
síce to nebolo u bf3 ale dávnejšie, keď som mal ešte staršiu kartu, ale aj tak. potom sa driver resetoval
P€PoX napísal:predobjednavka zrusena, nekupim si to pokial nefixnu hitboxy, takze asi nikdy.
Do 25. je na zrusenie objednavky casu este dost. Na vsetkych forach sa o tom diskutuje a venuje sa tomu az privelka pozornost na to aby to v DICE odignorovali. Dufam ze sa k tomu coskoro vyjadria.