Je to len moj nazor?
hru nemam original
Dazar napísal: Znicitelnost prostredia sice je pekna ale neefektivna vela ludi sa stazuje ako v metre stale strielaju z rpg a smaw ale preco nie ked su skoro vsetky mapy staticke?
ja viem presne ake to je na tych serveroch a nepisem to pre obhajobu tych co to tam stale len strielaju a hra straca zmysel ale prave som to spomenul ako priklad statickych neznicitelnych map... Vsak si spomen na mapy v BC2... tam nieco taketo neexistovalo a to ze ma tam naozaj len obcas niekto zabil s rpg tak to ma vazne netrapiloFEAR napísal:Tak si ju kup a potom ti mozme povedat ...
Dazar napísal: Znicitelnost prostredia sice je pekna ale neefektivna vela ludi sa stazuje ako v metre stale strielaju z rpg a smaw ale preco nie ked su skoro vsetky mapy staticke?
a sak chod ... zapni si 64 matro mapu a prajem ti plno zabavy ..
Dazar napísal:ja viem presne ake to je na tych serveroch a nepisem to pre obhajobu tych co to tam stale len strielaju a hra straca zmysel ale prave som to spomenul ako priklad statickych neznicitelnych map... Vsak si spomen na mapy v BC2... tam nieco taketo neexistovalo a to ze ma tam naozaj len obcas niekto zabil s rpg tak to ma vazne netrapilo
FEAR napísal:Dazar napísal:ja viem presne ake to je na tych serveroch a nepisem to pre obhajobu tych co to tam stale len strielaju a hra straca zmysel ale prave som to spomenul ako priklad statickych neznicitelnych map... Vsak si spomen na mapy v BC2... tam nieco taketo neexistovalo a to ze ma tam naozaj len obcas niekto zabil s rpg tak to ma vazne netrapilo
a jak by si si tu znicitelnost v metre predstavoval .. lebo moja predstava je taka ze pri tej tazkotonaznej palbe tam by po 3min hrania vsetkych zasypalo ...
O nieco vacsi destruction model. Napr. v strede co su tie pulty cez ktore sa prechadza, alebo miestnosti s mcom, vlaky a pod.FEAR napísal:Dazar napísal:ja viem presne ake to je na tych serveroch a nepisem to pre obhajobu tych co to tam stale len strielaju a hra straca zmysel ale prave som to spomenul ako priklad statickych neznicitelnych map... Vsak si spomen na mapy v BC2... tam nieco taketo neexistovalo a to ze ma tam naozaj len obcas niekto zabil s rpg tak to ma vazne netrapilo
a jak by si si tu znicitelnost v metre predstavoval .. lebo moja predstava je taka ze pri tej tazkotonaznej palbe tam by po 3min hrania vsetkych zasypalo ...
Sphyn0x napísal:XP DX10 nepodporuje, takže ho tam nenahodí.