Battlefield 3
Re: Battlefield 3
Tak mam odohranych uz dost vela hodin a jedine co mam v hlave je: "Kde je tá vojnová atmosféra aká bola v BC2?" stale ju tam neviem najst neviem ako vy ked to hram tak mam pocit ako keby som hral o 1000% vylepsene CS 1.6 ale len graficky. Znicitelnost prostredia sice je pekna ale neefektivna vela ludi sa stazuje ako v metre stale strielaju z rpg a smaw ale preco nie ked su skoro vsetky mapy staticke? Vsak si spomente v BC2 sa niekto zakempil do budovy vy ste len strelili z granatometu a bolo po kempeni. To sa mi zdalo ako dokonala zabava.
Je to len moj nazor?
Je to len moj nazor?
Spoiler: ukázať
Nevie niekto nahodou prečo mi kazdych 10 min zmrzne hra ? :/ ale tak ze musim restartovat cely PC ... 10 min ide vsetko krasne 50 FPS a potom zrazu drb ... konec ...
hru nemam original
hru nemam original
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
hru nemam original
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
isto to nerobi kazdemu ...
Tak si ju kup a potom ti mozme povedat ...
a sak chod ... zapni si 64 matro mapu a prajem ti plno zabavy ..
Dazar napísal: Znicitelnost prostredia sice je pekna ale neefektivna vela ludi sa stazuje ako v metre stale strielaju z rpg a smaw ale preco nie ked su skoro vsetky mapy staticke?
ja viem presne ake to je na tych serveroch a nepisem to pre obhajobu tych co to tam stale len strielaju a hra straca zmysel ale prave som to spomenul ako priklad statickych neznicitelnych map... Vsak si spomen na mapy v BC2... tam nieco taketo neexistovalo a to ze ma tam naozaj len obcas niekto zabil s rpg tak to ma vazne netrapiloFEAR napísal:Tak si ju kup a potom ti mozme povedat ...
Dazar napísal: Znicitelnost prostredia sice je pekna ale neefektivna vela ludi sa stazuje ako v metre stale strielaju z rpg a smaw ale preco nie ked su skoro vsetky mapy staticke?
myslim ze najviac ludia registruju rpg killy pravena mape metro kedze je to uzavrety priestor
MB: Gigabyte Aorus AX370 Gaming 5, CPU: AMD Ryzen 7 3800XT@4,2GHz, RAM: 2x32GB G.SKILL RipJaws V 3200MHz, VGA: Gigabyte Aorus GeForce 1080 Ti 11GB, SSD1: Samsung 960 PRO 512GB, SSD2: Samsung 870 QVO 1TB, PSU: EVGA Supernova G2 750W, Sound card: Steinberg UR12, CPU Cooler: Noctua NH-D15 SE-AM4, Case: Streacom BC1, Keyboard: Cooler Master MK750 Brown, Mouse: Razer Deathadder V2, Headphones: B&O Beoplay H95, Mic: Rode NT1-A, Camera: GoPro 4 Silver
Dazar napísal:ja viem presne ake to je na tych serveroch a nepisem to pre obhajobu tych co to tam stale len strielaju a hra straca zmysel ale prave som to spomenul ako priklad statickych neznicitelnych map... Vsak si spomen na mapy v BC2... tam nieco taketo neexistovalo a to ze ma tam naozaj len obcas niekto zabil s rpg tak to ma vazne netrapilo
a jak by si si tu znicitelnost v metre predstavoval .. lebo moja predstava je taka ze pri tej tazkotonaznej palbe tam by po 3min hrania vsetkych zasypalo ...
- KatjushaMan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 10. Nov, 2006, 02:00
- Assassin
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 08. Okt, 2008, 15:32
FEAR napísal:Dazar napísal:ja viem presne ake to je na tych serveroch a nepisem to pre obhajobu tych co to tam stale len strielaju a hra straca zmysel ale prave som to spomenul ako priklad statickych neznicitelnych map... Vsak si spomen na mapy v BC2... tam nieco taketo neexistovalo a to ze ma tam naozaj len obcas niekto zabil s rpg tak to ma vazne netrapilo
a jak by si si tu znicitelnost v metre predstavoval .. lebo moja predstava je taka ze pri tej tazkotonaznej palbe tam by po 3min hrania vsetkych zasypalo ...
presne tak! FEAR ma pravdu, ako by si si to predstavoval? porovnavat znicitelnost v metre s nejakou lokaciou a budovami vonku je trosku zcestne znicitelnost budov pri oblasti caffee je celkom dobra a odstrelujes cele steny prakticky, ale v podzemi to ine byt nemoze lebo by sa po 5 minutach zosypalo cele metro
Mobo: Gigabyte P55A UD3,CPU: Intel Core i5 750(3.6GHz)+AC Freezer 13,GPU: MSI GTX560Ti HAWK (950/1900/2100 MHz@1025mV),RAM: 8GB Zeppelin CL9 DDR3 1440MHz,SSD: Crucial C300 64GB, HDD: Samsung 1TB SATA2,PSU: Gigabyte ODIN 550W,LCD: iiyama X2377HDS ,CASE: Fractal Design R3 + 4x120mm + 1x140mm Fractal Silent FAN,HeadSet: Teac HP-11 5.1 headset,KeyBoard: Sidewinder X6, Mouse: Sidewinder system: Win 7 Ultimate (64-bit)
O nieco vacsi destruction model. Napr. v strede co su tie pulty cez ktore sa prechadza, alebo miestnosti s mcom, vlaky a pod.FEAR napísal:Dazar napísal:ja viem presne ake to je na tych serveroch a nepisem to pre obhajobu tych co to tam stale len strielaju a hra straca zmysel ale prave som to spomenul ako priklad statickych neznicitelnych map... Vsak si spomen na mapy v BC2... tam nieco taketo neexistovalo a to ze ma tam naozaj len obcas niekto zabil s rpg tak to ma vazne netrapilo
- Pingu1nSVK
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Nov, 2011, 15:12
Čaute, chlapi, môj kamarát si kúpil BF3, a chcem sa Vás v jeho mene opýtať, že či by nebol žiadny spôsob na hranie BF3 na Windows Xp sp3. Ani keby nahodil DX10???
Ďakujem za odpoveď
Ďakujem za odpoveď
Battlelog:Pingu1nSVK
- Pingu1nSVK
- Nový používateľ
Sphyn0x napísal:XP DX10 nepodporuje, takže ho tam nenahodí.
Takže mu musím povedať nech si nahodí 7čku.... Moc ho to nepoteší
Ale aj tak dík
Battlelog:Pingu1nSVK
- Pingu1nSVK
- Nový používateľ
Ešte jedna maličkosť Pridajte si ma na Battlelogu, volám sa Pingu1nSVK
//Sphyn0x - teba som si už pridal
//Sphyn0x - teba som si už pridal