Battlefield 3
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Re: Battlefield 3
lol brokovnica a vybusna municia je riadny katapult to jedneho som vystrelil asi tri naboje a ho katapultovalo do vysky asi 20m kludne sa mohol zrazit s vrtulnikom
Neveril som ze to dokaze aj na dialku nieco zasiahnut no padali ako hrusky
Neveril som ze to dokaze aj na dialku nieco zasiahnut no padali ako hrusky
Spoiler: ukázať
no tie 64 su ozaj .. a tak som sa na ne tesil .. no take metro je totalne nehratelne .. tie plnky v chodbach de sa medzi vlastymi neda pohybovat .. clovek sa ide skryt za roh tak ma smolu bud sa tam pre cuciacich neda dostat alebo ked tam uz clovek je tah ho vytlacia a zas len dead .. naposledy som tam mal take nervy ked sme hrali u vas ze .. bol som v chodbe na cele ked zrazu priletel granat tak asi jediny som sa tam v chodbe otocil a snazil sa ujst no ale predomnou hlupe stado oviec kere vobec nezajima ze pod nohami im svieti granat a tak ja sam a domna sa tlaci asi 6 ludi samozrejme ze som tam z niekolkymi deblimy zdochol stych co ostali ma niekto dvihol no a vtedy kedze bol TK zapnuty som ich tam prisam bohu roz.bal sesckych od jedu ... pak uz bol kick ..
neda sa to hrat.. jak stado oviec ..
neda sa to hrat.. jak stado oviec ..
ja 64 nehrávam vôbec: jednak mi to nezvláda komp a jednak je to totálne nehrateľné + metro je taký shit, že to nehrám ani pri 32 ľuďoch... inak mapy celkovo nič moc, páčia sa mi asi iba 4
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Mi hovor o lietajucich ludoch. Ja som vcera drvil MAV-ko (to je to lietajuce nieco) a oznacoval cely nepriatelsky team (za cca 5 map so zvysenym poctom ticketov som spravil 98 surveilance ribbonov, takze asi mas predstavu ake kvantum ludi som oznacoval ). Samozrejme vacsinou normalka, clovek oznacuje a oznacuje, no ale obcas len vidis ako leti krizom mrtvola, v pohode cez 2-3 budovy niekedy .Brandoo napísal:lol brokovnica a vybusna municia je riadny katapult to jedneho som vystrelil asi tri naboje a ho katapultovalo do vysky asi 20m kludne sa mohol zrazit s vrtulnikom
-
- Pokročilý používateľ
To ze ked niekoho zasiahne granat alebo raketa a lieta vzduchom tak to este hej. Ale aby preletel ponad celu budovu ... tak to je dost prehnane.
Ze s tym MAV sa da aj zabijat ze s tym narazi do nepriatela ... alebo sundavat s tym tanky alebo vrtulniky + C4 samozrejme
Toto je pecka ... len si to lieta, killuje a nepriatel nechape
- Pingu1nSVK
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Nov, 2011, 15:12
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
este aj tie hlasky maju pekne nedotiahnute. ozivujem spoluhraca a ja zakricim Dieeee Motherfucker alebo tukam Qckom na enemyho a ten akurat skape, na mrtvolu krici enemy spoted
-
- Pokročilý používateľ
Musis vediet ... musi to mat rychlost a priamo do nepriatela do trupu najlepsie.
hulo92 napísal:este aj tie hlasky maju pekne nedotiahnute. ozivujem spoluhraca a ja zakricim Dieeee Motherfucker alebo tukam Qckom na enemyho a ten akurat skape, na mrtvolu krici enemy spoted
jj tie hlasky su dobre to pocujem , napr ked skapem este tak pocujem " ama medic , i can fix you up " pritom ma nikto neozivi ani medic neni nablizku ziadny ... ale to " die mutherfucker " je najlepsie
ktore sa daju este ozivit tak to hovori takmer na vsetky, ale ked ozivijes niekoho a krici "die die" tak to ma pobavi vzdy
mav-om mam 5killov, sa neviem poriadne trafit donho
mav-om mam 5killov, sa neviem poriadne trafit donho
CPU: AMD Ryzen 5 3600 + Noctua NH-D14, MB:MSI B450M Mortar MAX,
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 32GB 3200Mhz, NVMe: Kingston FURY Renegade 2TB, Samsung 980 1TB, HDD: Toshiba 2TB, TOSHIBA 3TB, TOSHIBA 6TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 11 Pro, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G604 Lightspeed
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 32GB 3200Mhz, NVMe: Kingston FURY Renegade 2TB, Samsung 980 1TB, HDD: Toshiba 2TB, TOSHIBA 3TB, TOSHIBA 6TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 11 Pro, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G604 Lightspeed
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
opisujes klasicke lagovanie sposobene zlym internetovym spojenimArmi napísal:keby sa tu nasli nejaky odbornici od startu BF3 a vlastne aj pocas bety ale vyraznejsie to bolo od livu, riesim zahadu so sekanim hry, je to dost zvlastne lebo raz ide hra krasne plynule aj na 40-50 fps - tzn zostava s hrou nema problem, a inokedy sice fps je take iste, ale hra nieje plynula ale neprijemne seka, porovnal by som to ku takemu zasekavaniu sa mysky proste otacam sa ale pocas otacania sa to zastavy na polsekundu a ak pri tom bezim tak sa aj postava zasekne a potom zase pokracuje a takto to robi velmi casto asi len s 2 sekundovym odstupom, takze si asi viete predstavit hratelnost. Napr v stihacke to je ine, tam sa to prejavuje tak ze stihacka sa neustale natriasa akoby domna nieco narazalo takze je tiez nemozne nieco zamierit. Zahadou mi je, ze vecer napr od 19-20 hodin to je uz plynule SKORO vkuse, az do nasledujuceho dna... A tak isto zalezi aj na mape, taka grand bazar mi nesla snad nikdy dobre a mal som tam spominany problem. Ani ked dam rozlisenie 640x480 vobec nijak nepomoze.
pravdepodobne to budeme brať od nemcov 32ku kvôli rush/cq ako písal pepo a sekli sme s tým lebo fakaheda je neschopná ! aby server padol 10x za deň a ešte za to pýtajú peniaze no to je trošku moc keby ho dávali zadarmo nepoviem taktiež som zvedavý kedy vyjdú poriadne pluginy na správu servera ale už postupne pribúdajú tak je to celkom okKlaboor napísal:P€POX nerozmyslal si napriklad nad gameservers.com ? Ja to mam od nich a spokojnost, ale z casu na cas sa server sam rebootne a neviem preco ale to nie je nic strasne.
Z nemeckych odporucam i3d.net, dobre pingy a stabilne... napr. http://battlelog.battlefield.com/bf3/se ... ush-SK-CZ/
tak čo dnes stvára tá hra, to je teda sila - 3x po sebe ma vyhodilo zo servera + vymazalo mi len tak jeden server z favourites ... takže už nestačí, že sa pripájam na tretí pokus, teraz ma to ešte aj vyhadzuje
plne suhlasim, tiez sa sk/cz serverom vyhybam, uff som myslel ze som samjackhammer napísal:ja som bol na tom serveri raz ked som bol pijany videl som ze tam je fear,tak som zasiel,ako hra bola si ok uz si nepamatam,ale chcel som tom-ja sa slovenskym a ceskym serverom vyhybam,takych egoistickych macov (nic v zlom muco) ako su slovaci a cesi som zatial nestretol (mam odohratych tak 2000+ online hodin) vseobecne mam zle skusenosti s "nasimi",nepopieram ze su to casto dobri hraci,ale to ako sa prezentuju degraduje vsetko
cest vynimkam samozrejme..
CPU: AMD RYZEN 7 5800X w/ ASUS ROG STRIX LC 360 MOBO: ASUS CROSSHAIR VII HERO RAM: G.SKILL TRIDENT Z 16GB 3200MHz CL14 GPU: ASUS ROG STRIX RTX 3080 OC WHITE SSD: SAMSUNG 970 EVO 500GB & 860 EVO 1TB PSU: CORSAIR RM850x WHITE CASE: LIAN LI O11 DYNAMIC WHITE AUDIO: beyerdynamic DT 700 PRO X + Topping DX1 MOUSE: LOGITECH G502X MONITOR: 27" MSI Optix MAG274QRF-QD & Lenovo T27p-10 27" 4K