Neveril som ze to dokaze aj na dialku nieco zasiahnut no padali ako hrusky

Mi hovor o lietajucich ludoch. Ja som vcera drvil MAV-ko (to je to lietajuce nieco) a oznacoval cely nepriatelsky team (za cca 5 map so zvysenym poctom ticketov som spravil 98 surveilance ribbonov, takze asi mas predstavu ake kvantum ludi som oznacovalBrandoo napísal:lol brokovnica a vybusna municia je riadny katapultto jedneho som vystrelil asi tri naboje a ho katapultovalo do vysky asi 20m kludne sa mohol zrazit s vrtulnikom
hulo92 napísal:este aj tie hlasky maju pekne nedotiahnute. ozivujem spoluhraca a ja zakricim Dieeee Motherfuckeralebo tukam Qckom na enemyho a ten akurat skape, na mrtvolu krici enemy spoted
opisujes klasicke lagovanie sposobene zlym internetovym spojenimArmi napísal:keby sa tu nasli nejaky odborniciod startu BF3 a vlastne aj pocas bety ale vyraznejsie to bolo od livu, riesim zahadu so sekanim hry, je to dost zvlastne lebo raz ide hra krasne plynule aj na 40-50 fps - tzn zostava s hrou nema problem, a inokedy sice fps je take iste, ale hra nieje plynula ale neprijemne seka, porovnal by som to ku takemu zasekavaniu sa mysky proste otacam sa ale pocas otacania sa to zastavy na polsekundu a ak pri tom bezim tak sa aj postava zasekne a potom zase pokracuje a takto to robi velmi casto asi len s 2 sekundovym odstupom, takze si asi viete predstavit hratelnost. Napr v stihacke to je ine, tam sa to prejavuje tak ze stihacka sa neustale natriasa akoby domna nieco narazalo takze je tiez nemozne nieco zamierit. Zahadou mi je, ze vecer napr od 19-20 hodin to je uz plynule SKORO vkuse, az do nasledujuceho dna... A tak isto zalezi aj na mape, taka grand bazar mi nesla snad nikdy dobre a mal som tam spominany problem. Ani ked dam rozlisenie 640x480 vobec nijak nepomoze.
pravdepodobne to budeme brať od nemcov 32ku kvôli rush/cq ako písal pepo a sekli sme s tým lebo fakaheda je neschopná ! aby server padol 10x za deň a ešte za to pýtajú peniaze no to je trošku mocKlaboor napísal:P€POX nerozmyslal si napriklad nad gameservers.com ? Ja to mam od nich a spokojnost, ale z casu na cas sa server sam rebootne a neviem preco ale to nie je nic strasne.
plne suhlasim, tiez sa sk/cz serverom vyhybam, uff som myslel ze som samjackhammer napísal:ja som bol na tom serveri raz ked som bol pijanyvidel som ze tam je fear,tak som zasiel,ako hra bola si ok uz si nepamatam,ale chcel som tom-ja sa slovenskym a ceskym serverom vyhybam,takych egoistickych macov (nic v zlom muco) ako su slovaci a cesi som zatial nestretol (mam odohratych tak 2000+ online hodin) vseobecne mam zle skusenosti s "nasimi",nepopieram ze su to casto dobri hraci,ale to ako sa prezentuju degraduje vsetko
cest vynimkam samozrejme..