Roccat Kone[+] > blbne
- commodore64
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 15. Sep, 2009, 19:05
Re: Roccat Kone[+] > blbne
InBtw: medzicasom som preinstaloval Vistu na 7. A cuduj sa svete > ten problem s tym zblbnutim zmizol. Ako - koliesko je hrozne, ale pouzivat sa to da. Nechapem tomu, ako je to mozne, ovladace mam tie iste, cely HW tiez. Len system je cerstvy.
EDIT: podlozka Razer Goliathus Alfa.
EDIT: podlozka Razer Goliathus Alfa.
Spoiler: ukázať
- commodore64
- Používateľ
Ludia, neviem ci mi tu niekto este odpovie. Ale... napokon sa teda ta mys ukludnila a ja som si fakt uzil jej silu. Bol som s nou spokojny, az na blbe - fakt blbe koliesko. Medzicasom som siel na Lan party, kde mi majitelia Kone vraveli, ze je to naprd, treba to dat reklamovat. Tak, som to vyreklamoval s tym, ze mi nukali peniaze alebo inu mys alebo ak chcem - tak teda Roccat. Ja blbec - ze uz som bol s tou mysou napokon spokojny, zobral som Roccat. Mam teda doma uplne novucicku Kone[+].
Takze od zapojenia novej mysi:
- driver sa neviem preco vyresetoval, a nemal som ulozeny profil, takze zase hroza s nastavovanim
- ja neviem ci uz som ja naozaj sprosty, ci mam klavu ruku, ale tam mys robi blbosti. Kurzor sa sam pohybuje po monitore - chodi - nie vzdy - hore - dole, ako sa mu zachce. Hlavne vtedy, ak ju len tak necham polozenu a pisem na klaveske. Proste sa vyberie na vylet po plochach a v klude urazi aj obidva monitory. Pri praci to potom vyzera tak, ze mi uteka a neviem trafit zelany bod.
Moj nazor - ze je spinavy senzor. Tak som to vyfukal, vycistil, pouzil som aj jemny stetec, s podlozkou som urobil podobne - pomocou hrubej lepiacej pasky som "odlepoval" prach z povrchu, pretoze handra, huba a podobne nezmysly ten prach necistili. A problem je stale pritomny. Najviac ma serie, ked idem kliknut - trafit nejaky dolezity anchor v Illustratore a ta s prepacenim krava skoci o 10px hore. To uz mi vrie v zilach. Mate prosim niekto radu? (a prosim nepiste, ze si mam vycistit stol, lebo na tom stole sa da operovat, taky je vycisteny). Po tomto dalsom FAUX-PASS teda nepoznam dovod, preco nemam Roccatu sirit zle meno. Budem citovat kamosa, ked poviem "ja uz nechcem Roccat ani teplaky".
Takze od zapojenia novej mysi:
- driver sa neviem preco vyresetoval, a nemal som ulozeny profil, takze zase hroza s nastavovanim
- ja neviem ci uz som ja naozaj sprosty, ci mam klavu ruku, ale tam mys robi blbosti. Kurzor sa sam pohybuje po monitore - chodi - nie vzdy - hore - dole, ako sa mu zachce. Hlavne vtedy, ak ju len tak necham polozenu a pisem na klaveske. Proste sa vyberie na vylet po plochach a v klude urazi aj obidva monitory. Pri praci to potom vyzera tak, ze mi uteka a neviem trafit zelany bod.
Moj nazor - ze je spinavy senzor. Tak som to vyfukal, vycistil, pouzil som aj jemny stetec, s podlozkou som urobil podobne - pomocou hrubej lepiacej pasky som "odlepoval" prach z povrchu, pretoze handra, huba a podobne nezmysly ten prach necistili. A problem je stale pritomny. Najviac ma serie, ked idem kliknut - trafit nejaky dolezity anchor v Illustratore a ta s prepacenim krava skoci o 10px hore. To uz mi vrie v zilach. Mate prosim niekto radu? (a prosim nepiste, ze si mam vycistit stol, lebo na tom stole sa da operovat, taky je vycisteny). Po tomto dalsom FAUX-PASS teda nepoznam dovod, preco nemam Roccatu sirit zle meno. Budem citovat kamosa, ked poviem "ja uz nechcem Roccat ani teplaky".
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
ludia su nepoucitelny
Ked je to kaziva myska, tak snad si ju nezoberem este raz. To ze uteka kurzor je zrejme tym, ze pouzivas latkovu podlozku alebo nemas rovny stol xD
Latkou podlozku najlepsie vycistis ked ju vyperies. Hod ju do vane/sprchy riadne ju namoc sprchovou hlavicou a pouzi tekute mydlo alebo gel. Nic tuhe lebo to z nej uz nedostanes. A prstami rozotri to mydlo a nasledne hranou ruky vytlac spinu a mydlo. Nakoniec riadne oplachni a daj susit. Bude ako nova a vonava.
Pri RMA ti neuznaju tu chybu ze sa kurzor sam od seba hybe ... povedia ti ze ju nespravne pouzivas alebo je zaneseny senzor spinou na novej myske
Tak ju predaj a kup si Razer
Ked je to kaziva myska, tak snad si ju nezoberem este raz. To ze uteka kurzor je zrejme tym, ze pouzivas latkovu podlozku alebo nemas rovny stol xD
Latkou podlozku najlepsie vycistis ked ju vyperies. Hod ju do vane/sprchy riadne ju namoc sprchovou hlavicou a pouzi tekute mydlo alebo gel. Nic tuhe lebo to z nej uz nedostanes. A prstami rozotri to mydlo a nasledne hranou ruky vytlac spinu a mydlo. Nakoniec riadne oplachni a daj susit. Bude ako nova a vonava.
Pri RMA ti neuznaju tu chybu ze sa kurzor sam od seba hybe ... povedia ti ze ju nespravne pouzivas alebo je zaneseny senzor spinou na novej myske
Tak ju predaj a kup si Razer
- commodore64
- Používateľ
Tak podlozka moze byt spinava, ale stol je novy, bol drahy a je fakt dobry. Ako, mozno tam su nejake nezbadatelne poryvy, ale vyrobca dosky je udajne kvalitna rakuska firma. Ano, som nepoucitelny, pretoze sa necham ovplyvnit recami typu "ako moze byt roccat zly???". Kua. Tak si to vyzerem do dna.
lol, tak toto je fakt na pečko.. ja som akurát teraz šiel na vianoce objednať Kone+, no nakoniec som vsadil na rokmi overenú kvalitu (aj keď drivery občas zlobia) Razzer, konkrétne Imperator, tak dúfam, že bude ok.. dík, že si to tu postol, hádam som sa vyhol množstvu problémov
- commodore64
- Používateľ
Tak, kus sa ta mys napravila. Asi pravidelnym zapinanim a vypinanim TCU. Neviem preco. Ale fungujem na stole. Rozhodol som sa experimentovat s mysami. Pouzivam tzv. FingerTip Grip (velmi podobny Claw Gripu), kde mam zaklad dlane polozeny na stole, samotna dlan sa chrbatu mysi nedotyka, drzia ju len konce prstov a pohyb zabezpecuje pohyb okolo osi zapastia. Ruka samotna sa nehybe. Pre tento grip su vraj najlepsie male mysi. Kamos ma doma jedheho stareho nepouziteho Copperheada, takze si to idem pozicat a skusat.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
tcu si vypni
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
no uz blbne aj mne...cca po 1,5 mesiaci
perfektna mys..okrem kolieska...preskakuje mu..obcas nepretoci jednu otacku obcas ju pretoci do opacneho smeru......
fffffffffffffffffffuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
asi uz pojdem do logitechu
perfektna mys..okrem kolieska...preskakuje mu..obcas nepretoci jednu otacku obcas ju pretoci do opacneho smeru......
fffffffffffffffffffuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
asi uz pojdem do logitechu
-
- Pokročilý používateľ
Logitech nie, skor Razer ...
Ak si mysku kupil v PGS, tak ti je vyhodnejsie zobrat Razer pretoze pri opravnenej RMA ti bez pol slova vymenia za novy kus kdez to u Logitech posielaju automaticky do servisu a vymenia len vadny diel.
To koliesko aj mne blblo uz ako som ju vybalil ...
Ak si mysku kupil v PGS, tak ti je vyhodnejsie zobrat Razer pretoze pri opravnenej RMA ti bez pol slova vymenia za novy kus kdez to u Logitech posielaju automaticky do servisu a vymenia len vadny diel.
To koliesko aj mne blblo uz ako som ju vybalil ...
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
pgs ano
razer so mal..potia sa ruky
zacal blbnut vymanili za kone..
zacala blbnut vymenili za kone+
s nou som ale max spoko..perfektny povrch aj rozlozenie tlacitok..+ genialny soft..
uz mi je tam trapne furt liezt
razer so mal..potia sa ruky
zacal blbnut vymanili za kone..
zacala blbnut vymenili za kone+
s nou som ale max spoko..perfektny povrch aj rozlozenie tlacitok..+ genialny soft..
uz mi je tam trapne furt liezt
-
- Pokročilý používateľ
to je v pohode xD
ja som v jeden den tam bol 2x xD
- odniest Kone+ na RMA, vymenu za Logi G9x
- vratit nefunkcnu Logi G9x a vymenit za Razer Imperator
Dolezite aby si ty bol spokojny ... nie aby oni mali pokoj.
ja som v jeden den tam bol 2x xD
- odniest Kone+ na RMA, vymenu za Logi G9x
- vratit nefunkcnu Logi G9x a vymenit za Razer Imperator
Dolezite aby si ty bol spokojny ... nie aby oni mali pokoj.
- commodore64
- Používateľ
To koliesko na Kone+ je absolutne tragicke. Dovolim si povedat, ze je to jedina slabina tej mysi. Pre mna osobne tak zavazna, ze ju uz nechcem. Snad urobia dalsiu reinkarnaciu Kone[+-*/] a tento problem vyriesia. Potom si ju kupim. Mam Imperatora a max. spokojnost.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
fukol som z oboch stran ku koliesku a je to ok...sice asi len docasne
- tomoxm
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 19. Máj, 2007, 08:00
ja som mal s tou Kone[+] tiez ten isty problem s kolieskom, najprv som ju poslal na reklamaciu do PGS, poslali mi cisto novu, koliesko zasa po 2 tyzdnoch zacalo preskakovat, nasiel som na nete ze treba koliesko z oboch stran vyfukat a kydnut tam kus WD40, samozrejme najprv som to konzultoval s reklamacnym technikom ci to mozem urobit lebo fakt ta myska je super, ale sa mi uz nechce zasa posielat, on vpohode ze mam skusit a mam mu dat vediet
tak som skusil, vyfukal, nakvapkal a odvtedy (je to uz asi 4 mesiace) mi koliesko ani raz nepreskocilo
tak som skusil, vyfukal, nakvapkal a odvtedy (je to uz asi 4 mesiace) mi koliesko ani raz nepreskocilo
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
ako si to tam nakvapkal..a kam presne ?