mam tuto zvukovku uz asi viac ako 5 rokov na PC s XP fungovala v pohode. Napadlo mi ze ju zapojim do noveho PC s win7 ked som ju zapojil do PC tak ju device manager automaticky nerozpoznal tak som z webu vyrobcu stiahol driver pre Win7 po spusteni instalacie sa mi zobrazila chybova hlaska nieco v takom zmysle ze produkt nepodporuje win7 tak som to nainstaloval tak ze som vo win7 spustil kompatibilny rezim WXP potom sa driver nainstaloval a device manager kartu rozpoznal ale teraz mam problem spustit SW k tejto karte nainstaloval som iba program alchemy ale neda sa spustit neviem presne ci hlasi ze hlasi ze ma problem s detekciou karty alebo ze ten samotny program nepodporuje Win7 (niesom teraz pritom PC aby som to vyskusal) ale proste ten soft nejde spustit
V kazdom pripade na nete som videl clanky kde pisali ako sa ta karta da nainstalovat na W7 aj s prislusnym SW ale moja aglictina je slaba
Viete mi teda poradit ako by sa to dalo spravit?
Creative X-FI Elite PRO - Problem s prechodom na WIN7
Re: Creative X-FI Elite PRO - Problem s prechodom na WIN7
Treba sa hrabat na webe creativu a skusit viac nez jeden ovladac ktory tam najdes. Podobnu kartu mam uz par rokov a funguje bez problemu, ale ako to uz u creative byva ich customer support je na nic...
Spoiler: ukázať