Creative X-FI Elite PRO - Problem s prechodom na WIN7

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Googler1
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 22. Jan, 2011, 23:19

Creative X-FI Elite PRO - Problem s prechodom na WIN7

Príspevok od používateľa Googler1 »

mam tuto zvukovku uz asi viac ako 5 rokov na PC s XP fungovala v pohode. Napadlo mi ze ju zapojim do noveho PC s win7 ked som ju zapojil do PC tak ju device manager automaticky nerozpoznal tak som z webu vyrobcu stiahol driver pre Win7 po spusteni instalacie sa mi zobrazila chybova hlaska nieco v takom zmysle ze produkt nepodporuje win7 tak som to nainstaloval tak ze som vo win7 spustil kompatibilny rezim WXP potom sa driver nainstaloval a device manager kartu rozpoznal ale teraz mam problem spustit SW k tejto karte nainstaloval som iba program alchemy ale neda sa spustit neviem presne ci hlasi ze hlasi ze ma problem s detekciou karty alebo ze ten samotny program nepodporuje Win7 (niesom teraz pritom PC aby som to vyskusal) ale proste ten soft nejde spustit

V kazdom pripade na nete som videl clanky kde pisali ako sa ta karta da nainstalovat na W7 aj s prislusnym SW ale moja aglictina je slaba
Viete mi teda poradit ako by sa to dalo spravit?
Mir
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 05. Aug, 2008, 20:32

Re: Creative X-FI Elite PRO - Problem s prechodom na WIN7

Príspevok od používateľa Mir »

Treba sa hrabat na webe creativu a skusit viac nez jeden ovladac ktory tam najdes. Podobnu kartu mam uz par rokov a funguje bez problemu, ale ako to uz u creative byva ich customer support je na nic...
Spoiler: ukázať
CPU: Xeon x3360 @ 3383Mhz / Board: Asus Rampage Extreme / RAM: 4x 2gb AData 1866+ XPG 2.0 @ 1593Mhz 8-7-7-22 CR1 / GPU: Gigabyte HD 7970 OC / Storage: LSI 9211-8i, 5x Corsair Force 3 GS 120gb Raid 0 / LAN: Killer Xeno / Sound: Creative Xfi-Fatality / TV: Avermedia Trinity + SatGate (DVB-T, DVB-S)

Návrat na "Hardware všeobecne"