Sprava od Vedenia

Sem píšte správy pre Administrátorov a Moderátorov o problémoch s fórom, prihlasovaní­m ...
POZOR: Vyriešené otázky a problémy sú odstraňované
Používateľov profilový obrázok
shiro
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00

Sprava od Vedenia

Príspevok od používateľa shiro »

servus,

ked uz, tak sa aj podpiste, nech mozem moje pripadne priestupky konzultovat s modom alebo adminom, ktoremu vadia.

A k tomu co som napisal - takyto primitivizmus je treba vykorenovat v zarodku, nakolko za chvilu tu budu posty typu "ako si vytrem zadok" a podobne kraviny, ktore ma clovek riesit sam a automaticky. Taketo nepouzivanie rozumu a logickeho myslenia ktore predviedol clovek, ktoreho som za to zdrbal je na facku a verejny vysmech - minimalne. Keby som chcel dakoho zdrbavat a urazat, napisem to 10x vulgarnejsie. Ale to nieje cesta. Ludi treba viest k tomu aby rozmyslali a dat im najavo kde spravili chybu a ze sa chovaju ako blazni s IQ25.

Hodne ma zarazilo ze nikto nepochopil fakt, ze ked mi raz nejde banking, tak o tom nepisem na forum o problemoch s pc (pretoze podla popisu sa nejedna o problem s pc alebo s netom), ale automaticky volam do dotycnej banky. Este taketo chovanie podporujte, namiesto osvety a toho, aby ludia zacali kus aj rozmyslat. ;)

Kedze som nevedel s kym mam toto riesit, kedze dotycny sa pod spravu od vedenia nepodpisal, davam to sem.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Snake
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00

Re: Sprava od Vedenia

Príspevok od používateľa Snake »

Riešil to jeden z členov vedenia - pre teba nepodstatná informácia.

K tvojmu "problému" na ktorý si ani nevedel odkázať takže som si ho dohľadal sám - jak pozerám čo tam bolo pôvodne napísané, nebolo by dobré začať najprv od seba? Tzn. byť 10x slušnejší? Nehrať sa na svätuškára, encyklopédiu, a šíriteľa osvety? Používateľ prišiel, opýtal sa, mohol si jednoducho odpovedať, nie sa doňho pustiť že nemá rozum, toto tu nestrpíme, takže nabudúce jak ty vravíš - pred odoslaním príspevku kus aj rozmýšľať.

.
shiro
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa shiro »

No radsej by som to riesil s niekym konkretnym, naco tym zabavat komplet redakciu, ked ani ty sam si nevedel o co slo? Zbytocne zatazujem viacerych ludi...

Neodkazoval som na problem, lebo nakolko sa nik nepodpisal (resp. som nevedel ci ma zdrbal 1 clovek alebo 5-ti naraz), tak mi z toho vyslo ze bud viete vsetci o co ide, alebo to tuna dotycny clovek najde aj tak.

Nakoniec skoncime na kazdom fore s otazkami typu "jak sa vytiera zadok" a podobne, pretoze nam vyrastie banda nesamostatnych frackov bez logickeho myslenia a nase okolie bude podla toho vyzerat. Zamerne som to napisal jemnejsie, pretoze som cakal ze sa to dakomu z vas nebude pacit a nebolo mojim zamerom dotycnehom slovne "zmlatit" ale ho "nakopnut" aby pouzival hlavu a rozum. Na to som tam dal smajlika.

Clovek ktory sa dokaze takto hlupo opytat na tak elementarnu a jednoduchu vec dopadne v zivote zle. Nebude vediet vyriesit ani prd, a to nevravim o zlozitych veciach ako su behacky po uradoch a podobne kraviny z ktorych ludia saleju. Vacsina ludi to totiz berie stylom "nik tu na mna nekrici, neni ku mne kriticky, naco si mam daco pametat alebo to riesit, spytam sa hocikedy znova". A potom sa pyta na dalsie zakladne veci, ktore su ale tak jednoduche, ze ma vysledok v minute a nemusi pisat zbytocne posty. Ano forum je na pomoc, ale nie na pomoc s zakladnymi vecami. A ked vidis podobny primitivizmus na 3 inych forach (je fuk akeho zamerania), tak to cloveka nastve. No nechcem to tym ospravedlnovat.

Nikdy som nepovedal ze vsetko viem, tudiz niesom encyklopedia :-) Neviem o kope veci, nik nevie vsetko. Na druhej strane myslim ze nejaku osvetu robit treba, inac sa nic nezmeni.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
newmi
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Ut 23. Jan, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa newmi »

tak srdce si si vylial, obohatil si nas o svoj nazor ako podla teba ludstvo hlupne (ohlupne), takze to tu mozeme LOCK. :)
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438

Návrat na "Správy pre Administrátorov"