Samsung Galaxy Note - poriadna placka!
Re: Samsung Galaxy Note - poriadna placka!
Ta čosi nemas čoho bát neverím tomu žeby si telefón zlomil somarina.... no keď nebudeš po nom skákať s opretým o stenu...
Powered by Core i7 2G & Samsung Galaxy S III
si ho strrcim do zadneho vrecka a sadnem nan ... no zlomi sa
Pochybujem odskusať možem ale fakt pochybujem....
Powered by Core i7 2G & Samsung Galaxy S III
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
to si niekto v dnesnej dobe pcha mobil do zadneho vacku?
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
hej, ten čo má v prednom vrecku rozum :Dhulo92 napísal:to si niekto v dnesnej dobe pcha mobil do zadneho vacku?
(no offense )
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
nechapem ale nevadi, ja nosim stale rifle... a omnia II sa mi ta vleze len tak tak, preto ju nosim len v bunde a potom v ruke...
Nosim v predu, uvadzam priklad.
mArtinko5MB davaj pozor, VP3.3, VP3.5
mArtinko5MB davaj pozor, VP3.3, VP3.5
Ja normalne nemozem .. nemozem .. ja by som sa spytal tych panov co daly ten android do toho zariadenia ze ci maju akoze ozaj v <> alebo su proste len idioti .... pretoze mne logicky vychadza ze zebrali androida z galaxy S II a dali ho do note ... ja nedokazem pochopit ako je mozne ze (a to je teraz uvodna otazka ako som sa pytal) ci im akoze v tom samsungu ci kto to ma nastarosti ci im nevadi ako vyzera to prostredie .. to ozaj slepy clovek nepostrehne ale ako toje hnus velebnosti .. take zariadenei take ospevovaciky taka firma a boha im nevadi alebo su blby ze to vyzera otrasne proste co lista co pozadie pod funkcnymi tlacidlami na dysplai to skareda mazanica.. uplne nerovnomerne odtiene prosto skoky v odtienoch ako 4bit farby na win .. NECHAPEM .. posto natiahnute z 480x800 na 800x1280 .. nonsens .. su uz par romiek kde je uz sem tam cosi poplatane kucharmi ale pozeram ze s sa to budem musiet naucit a opravim si to cele asi sam pretoze toto je neskutocna gebuzina fak ak to niekomu z kompetentnych pride ok tak im ukazem veci od applu kde robia asi normalny ludia .. nevidel som sice ako to vyzera na galaxy SII ale som presvedceny ze to tam vyzera normalne ..
napriklad ...
indem studovat kucharstvo a zrejme ked si to nespravim sam tak ... presne rovnako su na tom app co niesu na take rozlisenie stavane .. co je normalne ze tie prechody nebudu pekne plynule a muzi sa to roztiahnut a vzniknu schody .. to co je priamo v note robene na mieru vyzera tak ako ma . no toto je moc ..
napriklad ...
indem studovat kucharstvo a zrejme ked si to nespravim sam tak ... presne rovnako su na tom app co niesu na take rozlisenie stavane .. co je normalne ze tie prechody nebudu pekne plynule a muzi sa to roztiahnut a vzniknu schody .. to co je priamo v note robene na mieru vyzera tak ako ma . no toto je moc ..
Prepáč, ale môžeš mi popísať, čo je tam zle ? Ja som asi slepý.
Spoiler: ukázať
Nevidíš tie prechody medzi odtienmi modrej? Ide o to že pri SGS II máš nízke rozliško a vyzerá to pekne ako má a Note ma oveľa vyššie rozliško. Kedže OS je spraveny narýchlo tak to vyzerá ako to vyzerá...