nahod novú ak ti v tom niečo nebráni
stále môže byť ten disk kaput ak si skúsil aj kábel meniť...
btw a čo radiče na doske? skúsil si prehadzovať?
Pomala reakcia HDD ?
- Pa3kson
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 12. Feb, 2012, 11:55
Re: Pomala reakcia HDD ?
neviem čo to malo byť, v biose bolo nastavené defaultné bootovanie z CD romky, PC stále čakal na boot z CD romky a preto sa nenačítal HDD, prehodil som poradie v biose a všetko ide, nechápem prečo, takto bolo nastavené na furt, a nikdy s tým problém nebol...
pozrel som ten HDtune a problém bol stále 26 communication errors, v tom čo včera... takže výmena kábla nepomohla, neviem či je to len psychologické ale zdá sa mi že PC sekal menej a boot bol rýchlejší... neviem teda, ak nie je poškodený kábel, môže byť chyba v disku ?
pozrel som ten HDtune a problém bol stále 26 communication errors, v tom čo včera... takže výmena kábla nepomohla, neviem či je to len psychologické ale zdá sa mi že PC sekal menej a boot bol rýchlejší... neviem teda, ak nie je poškodený kábel, môže byť chyba v disku ?
Žiak strednej odborej školy elektrotechnickej v Nových Zámkoch študujúci IT odbor zameraný na sieťové technológie a programovanie.
Pravidelný čitateľ časopisov, www stránok a fór o IT a IT problematike. Budete o mne ešte počuť :)
Pravidelný čitateľ časopisov, www stránok a fór o IT a IT problematike. Budete o mne ešte počuť :)
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
stačí ak sú zlé konektory na disku alebo doske, poprípade zle zatlačený kábel
Spoiler: ukázať
- Pa3kson
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 12. Feb, 2012, 11:55
Ahojte, cez víkend som bol na horách, takže na PC nebolo moc času.
Teraz som prišiel, skúsil prepojenie do iného radiču na doske a taktiež skontroloval pripojenie káblov.
Po prepojení kábla do iného radiču som zapal PC ale stále mi tam svieti ten WARN poškodený je HDD ? alebo kde môže byť problém ?
Teraz som prišiel, skúsil prepojenie do iného radiču na doske a taktiež skontroloval pripojenie káblov.
Po prepojení kábla do iného radiču som zapal PC ale stále mi tam svieti ten WARN poškodený je HDD ? alebo kde môže byť problém ?
Žiak strednej odborej školy elektrotechnickej v Nových Zámkoch študujúci IT odbor zameraný na sieťové technológie a programovanie.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Jan, 2012, 21:07
Pokial sa nemylim tak odstranenim poruchy sa ti to cislo nevynuluje, avsak nemalo by sa nadalej zvysovat.
Intel i5 4670k 4.6ghz 1.22V, Corsair h100i, Asus Maximus VI Hero, Kingston Hyperx predator 2*4gb 2400mhz cl11 XMP, Kingston HyperX 3k SSD, ST Barracuda 2TB (ST2000DM001), Asus GTX670 DCUII 1307boost/7100 1.2V,Corsair HX650, NZXT Phantom 630, repro: Logitech Z-5500, PSP 3004 black nejaky FHD Asus 22" :D
Hero 4670k validator
Hero 4670k validator