Funguje vam download programu eDane - https://esluzby.drsr.sk/ zo stranky danovej spravy ?
Dakujem za odkontrolovanie.
eDane - download
Re: eDane - download
ano funguje... je to aplikacia pre .netframework.....
HP Probook 6540b + HTC HD2 Android 2.3.1
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
ano, vcera som vyplnal
Mne tiez dlhodobo fungovala, odisiel mi nb, tak ju/ho skusam stiahnut na ine pc/nb a stale vypise error download (vyskusane na viacerych masicnach WinXP, Vista).
Problem bol v Chrome/Firefoxe/Opere - v skutocnosti to ide stiahnut len cez IE. Radsej bez komentara.
Vdaka za rady. Lock
EDIT:ERROR SUMMARY
Below is a summary of the errors, details of these errors are listed later in the log.
* Activation of D:\tmp\Download\DRSR.Win.DP.DRKlient (6).application resulted in exception. Following failure messages were detected:
+ Downloading file:///D:/tmp/Download/Application Files/DRSR.Win.DP.DRKlient_1_1_0_8/DRSR.Win.DP.DRKlient.exe.manifest did not succeed.
+ Could not find a part of the path 'D:\tmp\Download\Application Files\DRSR.Win.DP.DRKlient_1_1_0_8\DRSR.Win.DP.DRKlient.exe.manifest'.
+ Could not find a part of the path 'D:\tmp\Download\Application Files\DRSR.Win.DP.DRKlient_1_1_0_8\DRSR.Win.DP.DRKlient.exe.manifest'.
Problem bol v Chrome/Firefoxe/Opere - v skutocnosti to ide stiahnut len cez IE. Radsej bez komentara.
Vdaka za rady. Lock
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
preslo to v pohode, po nainstalovani sa to updatlo, mam win 7
U mna ma subor inu priponu, konkretne .application a v tom errore vidim daky .exe.manifest (ale moze to byt spravne)
takze to Tvoj system moze zle rozpoznavat. Skus updatovat .NET Framework na najnovsi, ak nemas. Taktiez moze byt problem, ze sa to pokusas stahovat vela krat, pre istotu to skus ulozit na nejake nove miesto alebo premaz to, kde si to ukladal predtym.
Moc viac ma nenapada, jedine ze by si pouzival na stahovanie nejaky nevhodny program..ma to len 6,5KB a nejakym super duper download managerom to moze robit problem.
U mna ma subor inu priponu, konkretne .application a v tom errore vidim daky .exe.manifest (ale moze to byt spravne)
takze to Tvoj system moze zle rozpoznavat. Skus updatovat .NET Framework na najnovsi, ak nemas. Taktiez moze byt problem, ze sa to pokusas stahovat vela krat, pre istotu to skus ulozit na nejake nove miesto alebo premaz to, kde si to ukladal predtym.
Moc viac ma nenapada, jedine ze by si pouzival na stahovanie nejaky nevhodny program..ma to len 6,5KB a nejakym super duper download managerom to moze robit problem.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať