Moj 1. mod - este nedokonceny
- Andrew
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 05. Apr, 2004, 14:00
Moj 1. mod - este nedokonceny
Caute neda mi to nepodelit sa s vami s mojou radostou z nastriekania mojej case foto mam zatial iba z mobilu lebo digital nemam po ruke ale myslim ze to staci... Je to cervena zo vzorkovnika myslim mitsubishi... Case je takmer hotova len osadit plexi a tak a dolakovat predok case...
Tak piste co si myslite...
http://www.pretaktovanie.sk/modules.php ... &cat=11291
Andrew
Tak piste co si myslite...
http://www.pretaktovanie.sk/modules.php ... &cat=11291
Andrew
Krasne nastriekane...treba uznat. Urcite to po osadeni a nahodeni pofot kvalitnym fotakom nejako popisa a posli nahodime clanocek.
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 04. Nov, 2005, 20:00
Podla mna ak sa kombinuje viac neónov uz to zacina vyzerat ako kolotoc. Takze by som ti radil aby si skrinku zladil do urciteho stylu
Radsej daj nieco viac do chladenia a do nejakeho displeja. Hlavne nezabudnio nieco porobit s kablami, pekne ich poupratovat. Ta kombinacia farieb by mohla byt celkom dobra keby je ta modra metalicka. Celkom dobre by to bolo keby ten prechod medzi cervenou a modrou nejako zvyraznis alebo prekrijes nejakym ciernym cca polcentimetrovym pasikom. To len tak medzi recou 

- marekmikita
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 24. Jan, 2006, 02:00
- Andrew
- Nový používateľ
mno dnes som skusobne osadil plexi (zatial iba lepiacou paskou) aby som zistil ci vobec zavrem case a vyzera to uz teraz dost dobre len mam problem, chcel som spravit wind tunnel ktory by siel z jednej diery ktora je v plexi takou plexi trubkou vsetko na to uz mam ale mam 2 problemy:
1. ako ten tunel skratit cca o 2-3cm
2. ako prichytim plexi o plexi tak aby to aj pekne vyzeralo.
Ak niekto bude vedet poradit budem fakt rad...
na problem 1 by som mal riesenie skusit normalnou kotucovou bruskou na ponku zbrusit ale neviem co by to urobilo s tym plexi...
za rady dik
1. ako ten tunel skratit cca o 2-3cm
2. ako prichytim plexi o plexi tak aby to aj pekne vyzeralo.
Ak niekto bude vedet poradit budem fakt rad...
na problem 1 by som mal riesenie skusit normalnou kotucovou bruskou na ponku zbrusit ale neviem co by to urobilo s tym plexi...
za rady dik
- Andrew
- Nový používateľ
takze po viac ako roku opat dalsi stage uprav, medzicasom som sa zameral na hluk pc takze som presiel na vodnika aj ked zatial je v stupni takom ze mam pri PC kybel
foto nahodim hned ako sa douploaduju len bohuzial zatial iba mobilom robene 
http://fotky.azet.sk/jsAlbum.phtml?&al=2989253
tu su fotoze zatial ako vravim mobilom
Medzi casom to preslo znova lakovnou (ta cervena sa mi nepacila nejak)
Zdroj momentalne schne po poslednom nastreku lakom takze potom sem hodim aj fotky toho a snad sa mi podari v blizkej dobe zohnat fotak a pofotit to normalne.
Takze zatial asi tolko

http://fotky.azet.sk/jsAlbum.phtml?&al=2989253
tu su fotoze zatial ako vravim mobilom
Medzi casom to preslo znova lakovnou (ta cervena sa mi nepacila nejak)
Zdroj momentalne schne po poslednom nastreku lakom takze potom sem hodim aj fotky toho a snad sa mi podari v blizkej dobe zohnat fotak a pofotit to normalne.
Takze zatial asi tolko
Think Pad T430 i5 3320M 8Gb RAM + Mini Dock