kedže xonar už má nejaké tie roky, na ovádače asus tiež pekne zvzsoka kašle
snád by som poriešil nejaký DAC aj zo zosíkom
mám vyhladnuté tieto 2
http://headphone.cz/inshop/sluchatkove- ... on-hdp.htm
http://headphone.cz/inshop/sluchatkove- ... nature.htm
pokiaľ má niekto lepší nápad som za
poprípade aj nejaký obchod sk/cz odkiaľ to nepošlú za 3 mesiace
ktorý DAC
- filuS
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 26. Aug, 2008, 13:14
Re: ktorý DAC
Este ti hodim par kuskov, o ktorych by sa dalo uvazovat (netusim, aky je tvoj strop, takze sa budem riadit podla toho, co si tu postol):
Audio-GD NFB-12 - s dopravou a danou/clom vychadza niekde okolo 230-240e
Yulong D100 - netusim, ci sa da zohnat aj v Europe, od toho sa bude odvijat cena (kvoli dph+clo)
co som narychlo presiel nejake recky/porovnania, tak drviva vacsina ludi odporucala NFB-12 pred Icon HDP. Icon HDP ale vraj pracuje celkom dobre s basovo zalozenymi temnejsimi sluchadlami, ak je to tvoj pripad, tak by ti to malo stacit. Ale pre ostatne ludia odporucaju NFB-12, vraj NFB-12 ma plnsi zvuk, osobne neviem posudit, kedze Icon HDP nemam. Ale ten Yulong D100 by bol lepsi ako cokolvek, co tu je spomenute, akurat ak to nezozenies z EU tak sa jeho cena vysplha niekde na uroven 440e (zalezi na kurze), co uz by ti mohlo byt vela. Co sa tyka toho Caratu, tak o tom nic neviem, takze ho nemozem ani nijak zaradit.
btw, NFB-12 mam uz par mesiacov a som relativne spokojny, relativne preto, lebo ho pouzivam len ako DAC, takze sa nebudem nejak vyjadrovat k jeho amp zlozke. To, ze to posielaju z Ciny podla mna problem nie je, aspon ja som s tym problem nemal. A bolo to relativne rychle, v priebehu 2 tyzdnov som mal vsetko doma (prve dni boli len v znameni zoznamovania sa a nejakych tych zakladnych otazok o sposobe dorucenia a podobnych zalezitostiach, po zaplateni trvalo asi tyzden kym mi to DHL doniesla domov, jedine, co bolo potrebne, je poslat im splnomocnenie na to, ze mozu za Teba vybavit colne konanie).
Audio-GD NFB-12 - s dopravou a danou/clom vychadza niekde okolo 230-240e
Yulong D100 - netusim, ci sa da zohnat aj v Europe, od toho sa bude odvijat cena (kvoli dph+clo)
co som narychlo presiel nejake recky/porovnania, tak drviva vacsina ludi odporucala NFB-12 pred Icon HDP. Icon HDP ale vraj pracuje celkom dobre s basovo zalozenymi temnejsimi sluchadlami, ak je to tvoj pripad, tak by ti to malo stacit. Ale pre ostatne ludia odporucaju NFB-12, vraj NFB-12 ma plnsi zvuk, osobne neviem posudit, kedze Icon HDP nemam. Ale ten Yulong D100 by bol lepsi ako cokolvek, co tu je spomenute, akurat ak to nezozenies z EU tak sa jeho cena vysplha niekde na uroven 440e (zalezi na kurze), co uz by ti mohlo byt vela. Co sa tyka toho Caratu, tak o tom nic neviem, takze ho nemozem ani nijak zaradit.
btw, NFB-12 mam uz par mesiacov a som relativne spokojny, relativne preto, lebo ho pouzivam len ako DAC, takze sa nebudem nejak vyjadrovat k jeho amp zlozke. To, ze to posielaju z Ciny podla mna problem nie je, aspon ja som s tym problem nemal. A bolo to relativne rychle, v priebehu 2 tyzdnov som mal vsetko doma (prve dni boli len v znameni zoznamovania sa a nejakych tych zakladnych otazok o sposobe dorucenia a podobnych zalezitostiach, po zaplateni trvalo asi tyzden kym mi to DHL doniesla domov, jedine, co bolo potrebne, je poslat im splnomocnenie na to, ze mozu za Teba vybavit colne konanie).
Desktop
Spoiler: ukázať
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
na vyber je toho dost
z toho co som pocul ti mozem povedat akurat, ze nfb-12 je lepsie ako oba, ktore si postol, podmienka je ale zapojenie cez koaxial
z uk http://www.ampcity.co.uk/brands/audio-g ... fb-12.html
a este ti ostane na transport, za +-80e kupis pouzivany M2Tech hiFace RCA
aky mas problem s ovladacmi xonaru?
z toho co som pocul ti mozem povedat akurat, ze nfb-12 je lepsie ako oba, ktore si postol, podmienka je ale zapojenie cez koaxial
z uk http://www.ampcity.co.uk/brands/audio-g ... fb-12.html
a este ti ostane na transport, za +-80e kupis pouzivany M2Tech hiFace RCA
aky mas problem s ovladacmi xonaru?
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
nakoniec som skončil z Carat Saphhire + BVAudio + koax zo Xonaru
len to treba ešte rozchodiť
btw kto nechce vyhadzovať veľké E za muziku kľudne kúpte Xonar EssenceST/STX
ku sluchátkám +- do 200E vám urobí dobrú službu
len to treba ešte rozchodiť
btw kto nechce vyhadzovať veľké E za muziku kľudne kúpte Xonar EssenceST/STX
ku sluchátkám +- do 200E vám urobí dobrú službu
a ako to hrá? lepšie?
inak za koľko si kupil ten saphhire, nové su celkom drahé
k tomu máš Headamp?
inak za koľko si kupil ten saphhire, nové su celkom drahé
k tomu máš Headamp?
CPU: AMD Athlon 64 +3000 1.8 GHz@2,35 GHz> BOX MB: Foxconn WinFast NF4UK8AA-8EKRS Ram: 1.5GB, HDD: Seagate 20 GB GPU: AMD RADEON HD 6450 DVD: Sony PSU: Enermax 425W Case: Fractal R3
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
ešte treba zahorieť prakticky úplne všetko
alejo je tam zase posun k lepšiemu
teraz som počul jednu pesničku a po 20r som zistil že tam bimbajú zvony
alejo je tam zase posun k lepšiemu
teraz som počul jednu pesničku a po 20r som zistil že tam bimbajú zvony