motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander
Este ti hodim par kuskov, o ktorych by sa dalo uvazovat (netusim, aky je tvoj strop, takze sa budem riadit podla toho, co si tu postol):
Audio-GD NFB-12 - s dopravou a danou/clom vychadza niekde okolo 230-240e
Yulong D100 - netusim, ci sa da zohnat aj v Europe, od toho sa bude odvijat cena (kvoli dph+clo)
co som narychlo presiel nejake recky/porovnania, tak drviva vacsina ludi odporucala NFB-12 pred Icon HDP. Icon HDP ale vraj pracuje celkom dobre s basovo zalozenymi temnejsimi sluchadlami, ak je to tvoj pripad, tak by ti to malo stacit. Ale pre ostatne ludia odporucaju NFB-12, vraj NFB-12 ma plnsi zvuk, osobne neviem posudit, kedze Icon HDP nemam. Ale ten Yulong D100 by bol lepsi ako cokolvek, co tu je spomenute, akurat ak to nezozenies z EU tak sa jeho cena vysplha niekde na uroven 440e (zalezi na kurze), co uz by ti mohlo byt vela. Co sa tyka toho Caratu, tak o tom nic neviem, takze ho nemozem ani nijak zaradit.
btw, NFB-12 mam uz par mesiacov a som relativne spokojny, relativne preto, lebo ho pouzivam len ako DAC, takze sa nebudem nejak vyjadrovat k jeho amp zlozke. To, ze to posielaju z Ciny podla mna problem nie je, aspon ja som s tym problem nemal. A bolo to relativne rychle, v priebehu 2 tyzdnov som mal vsetko doma (prve dni boli len v znameni zoznamovania sa a nejakych tych zakladnych otazok o sposobe dorucenia a podobnych zalezitostiach, po zaplateni trvalo asi tyzden kym mi to DHL doniesla domov, jedine, co bolo potrebne, je poslat im splnomocnenie na to, ze mozu za Teba vybavit colne konanie).
na vyber je toho dost
z toho co som pocul ti mozem povedat akurat, ze nfb-12 je lepsie ako oba, ktore si postol, podmienka je ale zapojenie cez koaxial
z uk http://www.ampcity.co.uk/brands/audio-g ... fb-12.html
a este ti ostane na transport, za +-80e kupis pouzivany M2Tech hiFace RCA
nakoniec som skončil z Carat Saphhire + BVAudio + koax zo Xonaru
len to treba ešte rozchodiť
btw kto nechce vyhadzovať veľké E za muziku kľudne kúpte Xonar EssenceST/STX
ku sluchátkám +- do 200E vám urobí dobrú službu
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander