LED baterka

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Warrax
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 25. Feb, 2006, 02:00

LED baterka

Príspevok od používateľa Warrax »

Asi trochu neobvykla poziadavka, ale uz nemam nervy na tie cinske smejdy co odijdu za mesiac.
Ma niekto dobru skusenost s nejakou lacnejsiou obycajnou LED batekou, najma na domace pouzitie, pri kompe, atd. Hocico, co dobre svieti, baterky v tom dlho vydrzia, a hlavne, neodijde to aspon 1 rok! Cena najlepsie 5-10 euro, viac nie, nemusi to byt vodeodolna profi outdoor baterka, co dosvieti 100 metrov. Tu budem mozno zhanat neskor. :-)
Používateľov profilový obrázok
jozefr
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 22. Apr, 2004, 14:00

Re: LED baterka

Príspevok od používateľa jozefr »

LED LENSER
PC:
(Case: Enermax Fulmo Advanced, MSI 990FXA GAMING bios v1.4, AMD FX-8320E [@4,4GHz 1.42V], NOCTUA NH-D14, Kingston 1866MHz HyperX Fury Blue 2x8GB, Corsair TX650W, MSI R9 380 GAMING 4G, SSD Kingston HyperX 3K 120GB, 2x Seagate Pipeline HD 2TB, 1.5TB Samsung, LG BD-R/RE Blu-ray BH10LS30.
Digifoto:
CANON EOS 650D 17-85mm IS USM, EF 70-300mm IS USM, stativ: Velbon Sherpa 435, Pretec 32GB SDHC UHS-1 433x
mirjak
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa mirjak »

dobra tema... pozrel som ten LED LENSER, akosi tam nic v cene do 10E nevidim (zle pozeram?)
raul
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ne 11. Sep, 2011, 12:00

Príspevok od používateľa raul »

Mam velmi dobre skusenosti so znackou Tank 007. Ked chces nieco fakt lacne, tak skus toto:
http://www.baterky-noze.sk/sk/tank007/6 ... black.html
Ma 80 lumenov, 1 rezim svietenia a vydrz 1 hodinu.

Ak chces nieco, co svieti slabsie, ale vydrzi ovela dlhsie, pozri sem:
http://www.baterky-noze.sk/sk/fenix/3908-fenix-e01.html
10 lumenov a 11 hod. vydrz.

Obidve baterky su sice cenovo nad tvoj limit ale ver mi, tych par eur navyse sa ti oplati priplatit.
Spoiler: ukázať
MONITOR: Eizo EV2436WFS
kakocool
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 12. Jan, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa kakocool »

No ja by som sa cinskej kvality nebal, aj tak je vsetko odtial
tuto http://dx.com/c30-flood-to-throw-zoomin ... -aaa-18697
mam uz par rokov, zmenil som sice driver a ledku ale bola fajn aj bez toho.
Moze smenit luc os uzkeho do dialky po siroky.
tuto som kupil fotrovi a neda dopustit.
http://dx.com/c30-flood-to-throw-zoomin ... -aaa-18697
ale teraz by som kupil asi tuto ako druhe svetlo na bajk:
http://dx.com/mini-cree-q3-220-lumen-3- ... 1xaa-10262
raul
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ne 11. Sep, 2011, 12:00

Príspevok od používateľa raul »

Jasne, aj tieto cinske mozu byt v pohode. Len pri nich vidim jeden problem - nemaju regulovany obvod, tj. intenzita ich svietenia s vybijanim klesa. Napr. ta 701, co som postol vyssie, svieti stale rovnako.
Spoiler: ukázať
MONITOR: Eizo EV2436WFS
kakocool
Používateľ
Používateľ

No sag pohoda aspon viem ze sa vybija ne.
A zoom funkcia je celkom dobre plus, cena tiez a doprava free.
len to moze trvat dlhsie, aj 3 tyzdne.
A tank maju aj na dx a tiez bude asi z ciny nie?
Warrax
Používateľ
Používateľ

Diky za rady.
V podstate tu malicku velmi nechcem, kedze ju mam nadoma, moze byt vacsia, nech lepsie padne do ruky, a moze byt aj na viac baterii, nech dlhsie vydrzi. Ale inak je to dobry tip na prenosnu baterku, ktoru mozem mat stale pri sebe.
Najradsej mam, ked sa moze regulovat intenzita svietenia.

Ta c30 vyzera fakt dobre, na ten ucel co potrebujem, vyzera fakt v pohode. Len je to tam v dolaroch, cize to pojde z USA? Predpokladam, ze postovne prevysi cenu baterky aspon 2x. :-)
sanjuro
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 29. Dec, 2009, 18:45

Príspevok od používateľa sanjuro »

ta c30 je z dealextreme a co viem tak to su cinania a na dx maju postovne zdarma kamkolvek.
MB: MSI B450 Tomahawk Max CPU: AMD 5800x Cooler: Alphacool Eisbaer 360 RAM: 2x8GB G.Skill 3600Mhz CL16 TridentZ Neo SSD: Intel Optane 900p 280GB SSD: Samsung 860 EVO 1TB GPU: Gainward RTX 4090 Phantom GS PSU: Corsair RM1000x Audio: Topping DX3 Pro v2 Case: Lian Li PC-O11 Dynamic White Monitor: LG CX48 Mouse: Logitech G Pro Keyboard: Corsair K65 Speed Pad: Logitech G640 Headphones: AKG K712 Pro
kakocool
Používateľ
Používateľ

No jasne doprava je free, platis paypalom.
Trosku som to este popozeral a nasiel som tuto
http://www.dealextreme.com/p/cree-q3-3- ... aaa-114659
telo ma rovnake ale ma novsi typ ledky a driver co da viac stavy.
vyde len trosku viac - cca 1E ale je 2x silnejsia + ucinnejsia ledka
Tomasjerry
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 12. Jan, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Tomasjerry »

Znie to sialene, ja som si kupil na bicykel toto svetlo. Bajk mi ukradli, svetlo ostalo, zistil som, ze sa skvelo hodi k PC, havne ked sa hrabes a mas malo svetla. Mam ho uz 3 roky baterky som este nemenil. Takze odporucam ;) Dokonca bolo so mnou na vylete v jaskyni, kde boli vsetci prekvapeny, ako dobre svieti.
AMD Ryzen™ 7 3700X, ASROCK X470 Taichi, 16 GB RAM 3200 MHz, ASUS 2080Ti, Samsung SSD 256GB + Samsung Evo SSD 256GB + 2TB HDD,LG DVD +/-rw, Frakcial 600 W Newton R3
To vsetko v LIAN LI PC-X1000 :)
Warrax
Používateľ
Používateľ

Ma niekto skusenosti z dealextreme?
Uz od 27.4. mi svieti v order tracking , ze "4/27/2012 5:05:13 AM FullShipment All items have been shipped. "
Akym sposobom to dojde, alebo co mam dalej robit? Ako dlho to zvykne prichadzat?

Shipping method je Supersaver.
anonym_a8

Príspevok od používateľa anonym_a8 »

Ak si mal zasielku za par Eur, pride ti to normalne na postu a do schranky zlty listok - vyzva na prevzatie. Len preberies a hotovo. Cestuje to kludne aj 4 tyzdne, takze este by som bol urcite pokojny.
Minuly rok bol DX dobry, ale posledne zasielky chodia neskoro, neskoro ich expeduju, proste cele zle.
zeleny_vlk
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 20. Apr, 2012, 07:44

Príspevok od používateľa zeleny_vlk »

ja som si kupil baterku na trhu - neviem ci ju poznate, ktora sa nabija stlacanim. stala iba dako 3 eura mam ju uz 2 roky a je super najlepsie je to, ze k nej netreba baterky a moze svietit nonstop :)
Warrax
Používateľ
Používateľ

kakocool napísal:No jasne doprava je free, platis paypalom.
Trosku som to este popozeral a nasiel som tuto
http://www.dealextreme.com/p/cree-q3-3- ... aaa-114659
telo ma rovnake ale ma novsi typ ledky a driver co da viac stavy.
vyde len trosku viac - cca 1E ale je 2x silnejsia + ucinnejsia ledka
Nazdar, tak dosla, ale niesom velmi spokojny. Najviac ma stve, ze pri kazdom zapnuti ma iny mod. Myslel som, ze sa bude prehadzovat vpredu, ale to su len nejake schemy. Ja potrebujem nieco, co sa jednoducho stlaci, svieti to VZDY ROVNAKO, proste to svieti nie blika :-) Boze. :-) Toto mi pripada baterka na pouzitie niekde vonku, ked sa raz zapne, a potom treba aby dlho svietila, pol hodiny, ale na doma... ked si napriklad zasvietim do rury 20x za sebou, aby som priebezne kontroloval ako sa mi nieco pecie, a chvilu to blika, potom na druhe zapnutie to svieti silno, potom zas slabo, vzdy to musim 5x stlacit, tak ma ide porazit. :-)

No nic, musim hladat dalej, z taketo baterky by ma skor ci neskor porazilo, ale inak svieti kvalitne, to mas pravdu... necham si ju na pouzitie ked niekam pojdem mimo domu.

Tazke stale hladam baterku nadoma:
Kriteria su pomerne jednoduche:
- staci jediny mod svietenia - proste aby sa to zazlo jednym stlacenim a zhaslo druhym. :-) Nic ine nech tam nieje, alebo ak tam je, nech je to oddelene na inom tlacitku.
- tlacitko vpredu, aby sa to uchopilo, a dalo zapinat a vypinat jednou rukou. Tlacitko nie vzadu.
- LED ktora nezere vela, takze baterie vnutri vydrzia nadlho. Kludne moze byt vacsia, ved je nadoma, mozu tam ist aj vacsie baterie, to bude len lepsie.
- nerozpadne sa za rok, proste robustnejsia kvalitnejsia konstrukcia.
- cena do 10 eur
- najlepsie nejaka neutralna farba, aby to mohlo byt polozene v byte poruke a netahalo to oci (idealne cierne farby)

Takato baterka proste musi existovat, ved je to pomaly zakladna baterka, ktora nieje uplny smejd. :-) Prosim poradi niekto, zacinam byt uz zufaly :-)

Návrat na "Nákupná poradňa"