kakocool napísal:No jasne doprava je free, platis paypalom.
Trosku som to este popozeral a nasiel som tuto
http://www.dealextreme.com/p/cree-q3-3- ... aaa-114659
telo ma rovnake ale ma novsi typ ledky a driver co da viac stavy.
vyde len trosku viac - cca 1E ale je 2x silnejsia + ucinnejsia ledka
Nazdar, tak dosla, ale niesom velmi spokojny. Najviac ma stve, ze pri kazdom zapnuti ma iny mod. Myslel som, ze sa bude prehadzovat vpredu, ale to su len nejake schemy. Ja potrebujem nieco, co sa jednoducho stlaci, svieti to VZDY ROVNAKO, proste to svieti nie blika

Boze.

Toto mi pripada baterka na pouzitie niekde vonku, ked sa raz zapne, a potom treba aby dlho svietila, pol hodiny, ale na doma... ked si napriklad zasvietim do rury 20x za sebou, aby som priebezne kontroloval ako sa mi nieco pecie, a chvilu to blika, potom na druhe zapnutie to svieti silno, potom zas slabo, vzdy to musim 5x stlacit, tak ma ide porazit.
No nic, musim hladat dalej, z taketo baterky by ma skor ci neskor porazilo, ale inak svieti kvalitne, to mas pravdu... necham si ju na pouzitie ked niekam pojdem mimo domu.
Tazke stale hladam baterku nadoma:
Kriteria su pomerne jednoduche:
- staci jediny mod svietenia - proste aby sa to zazlo jednym stlacenim a zhaslo druhym.

Nic ine nech tam nieje, alebo ak tam je, nech je to oddelene na inom tlacitku.
- tlacitko vpredu, aby sa to uchopilo, a dalo zapinat a vypinat jednou rukou. Tlacitko nie vzadu.
- LED ktora nezere vela, takze baterie vnutri vydrzia nadlho. Kludne moze byt vacsia, ved je nadoma, mozu tam ist aj vacsie baterie, to bude len lepsie.
- nerozpadne sa za rok, proste robustnejsia kvalitnejsia konstrukcia.
- cena do 10 eur
- najlepsie nejaka neutralna farba, aby to mohlo byt polozene v byte poruke a netahalo to oci (idealne cierne farby)
Takato baterka proste musi existovat, ved je to pomaly zakladna baterka, ktora nieje uplny smejd.

Prosim poradi niekto, zacinam byt uz zufaly