Nazdar ľudia.. pred pár dňami som si od kamaráta priniesol svoj starý počítač, no keď som ho doma zapol, tak monitor vypisoval že nedostáva signál, pohýbal som trocha grafickou kartou a po niekolkých reštartoch obraz nabehol, ale pri ďalšom zapnutí bol monitor zas čierny a speaker pípal. Neviem čo to bolo za beepcode, keďže som v tej chvíli ani netušil čo to znamená. Po ďalšom reštarte už speaker nepípal, netuším čím to mohlo byť. Tak som to zatial nechal tak a pustil sa do čistenia. No keď som vyčistil CPU chladič tak som ho síce osadil na procesor ale nepripevnil ho k doske. Všetko som pozapájal a počítať znova zapol, obraz stále neišiel a po chvílke som zacítil menší smrad, tak som pc rýchlo vypol.. Prvé čo ma napadlo bolo, že som odpálil procesor, a asi sa tak aj stalo ( zrejme chladič nedoliehal na cpu ), bol aj celkom horúci a keď som pc zapol znova, ale bez chladiča tak mal izbovú teplotu a viac sa nezahrieval. Nie som si ale istý či je to procesorom alebo doskou, pretože obraz mi robil problémy už pred tým a speaker nehlásil nič, že by malo byť niečo s procesorom ( neviem ani či by mal, ale podla mňa áno ). Mimochodom, ešte pred tým odpálením som skúšal aj CMOS a vybrať baterku ale nepomohlo, pomohlo to len tomu že sa PC prestal zapínať hneď po tom čo som ho zapojil do zástrčky. Vyskúšal som všetky komponenty až na procák, zdroj a dosku ( nemám kde odskúšať ), všetko funguje.
Základná doska: Abit KT7A
Procesor: AMD Duron 1600
Zdroj: MS Industrial 350W
Grafika: Nvidia GF 2 32MB ( to je tá s tými mierne napučanými kondíkmi, ale použil som aj Nvidia FX5200 128mb, tá je funkčná, ale obraz aj tak neišiel )
Ja si myslím, že je odpálený procesor, ale nechám si poradiť, tak mi prosím pomôžte.. A ešte ma prosím neukameňujte a nenavážajte sa do mňa za to že som spravil nejakú blbosť.

Ďakujem.