ASUS RT-N12 pokles rychlosti
ASUS RT-N12 pokles rychlosti
Ahojte! mam poblem z pripojenim wifi. ked bezim na modeme od upc vsetko v poriadku 90-110 Mb/s akonahle zapojim router rychlost klesne na 5-20 neviem co s tym hral som sa s nasteveniami routera cely den ale ziadne vysledky
Re: ASUS RT-N12 pokles rychlosti
mozne priciny:
1) sila/kvalita signalu WiFi
2) preplnenost pasma ?
3) sifrovanie WiFi
4) typ WiFi b/g/?n?
... cim horsi signal, tym pomalsia rychlost ... vplyv na to maju antenky, vzdialenost, prostredie, co vsetko je medzi nimi, rusenie zvyskom sveta a podobne ...
pripadne skus vypnut docasne kryptovanie/heslovanie WiFi - ak sa to zlepsi ... bude to chciet iny WiFi hotSport, tamten ma zjavne slaby chip
.. a aku mas vlastne WiFi ? masina a router? b<g<n ... komunikuje sa po najslabsom ... predpokladam, ze tam mas g-cko, tzn max 54Mbps ... z 54Mbps mat 40 je vcelku uspech
1) sila/kvalita signalu WiFi
2) preplnenost pasma ?
3) sifrovanie WiFi
4) typ WiFi b/g/?n?
... cim horsi signal, tym pomalsia rychlost ... vplyv na to maju antenky, vzdialenost, prostredie, co vsetko je medzi nimi, rusenie zvyskom sveta a podobne ...
pripadne skus vypnut docasne kryptovanie/heslovanie WiFi - ak sa to zlepsi ... bude to chciet iny WiFi hotSport, tamten ma zjavne slaby chip
.. a aku mas vlastne WiFi ? masina a router? b<g<n ... komunikuje sa po najslabsom ... predpokladam, ze tam mas g-cko, tzn max 54Mbps ... z 54Mbps mat 40 je vcelku uspech
lava, prava, lava, prava ...
zle som sa vyjadril ja bezim cez kabel tam je problem , wifi je N-kova asus rtn12 s max rychl.300Mbps a pusta v pohode na notebook cez 3 steny okolo 60. ale na kabli mi pusta iba 5 som z toho sedivy
sietovku v PC si skontroloval? Kabel si skusal iny? ... treba skusat vsetko co ta napadne, hoc aj blbosti, niekedy to je taka vec, ze clovek len cumi
... pripadne este skus reset routra do tovarenskych nastaveni (len potom si budes musiet nastavit net a wifi v nom odznova
)

myPC CPU:AMD Ryzen 7 5700X3D, MB:Gigabyte B550M K, RAM:32GB G.SKILL DDR4 3200 MHz CL16, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
ked to dam na tovarenske nastavenie tak to zacne bezat v poriadku 80-100, ale po par hodinach to zase spadne na tych 5 az 10 
a kable som skusal aj mam objednane cat6 ale ked to po resete ide tak tam chyba nieje. sietovka v pc bude tiez v poriadku ked cez modem na priamo alebo par hodin po resete idem naplno. fak netusim co je s tym asi to chytim a vy.ebem von balkonom

a kable som skusal aj mam objednane cat6 ale ked to po resete ide tak tam chyba nieje. sietovka v pc bude tiez v poriadku ked cez modem na priamo alebo par hodin po resete idem naplno. fak netusim co je s tym asi to chytim a vy.ebem von balkonom