filuS napísal:Povedal by som, ze toto je relativne bezny problem, na ktory dokaze google vyhodit riesenie za par sekund hladania. Ak opomenieme uplnu trivialnost ako je vadny kus, tak urob toto:
1. skontroluj si v nastaveniach, ci tam mas nastavene na HIGH alebo NORMAL, ked tak nastav na HIGH.
2. V pripade, ze si pri prvom spusteni zadal ako region EU, tak si resetni prehravac na factory default a pri opatovnom spusteni tam daj "rest of the world" (alebo take nieco). EU normy na hlucnost su trosku ine a tak zariadenia maju iste limity, ako ti budu maximalne hrat. Ak sa nemylim, tak pri Clip Zip ti to znemozni nastavit si HIGH/NORMAL (to, co je v bode 1.).
btw, HD600 nie je nieco, co by som pouzival s portable ampom. Kazdopadne su aj ovela extravagantnejsie kusky ako HD600, na ktore by ludia zirali asi viac (HD600 vyzera celkom bezne tbh)

Dikes, ano, nastavil som EU, tak asi tam bude problem. Teda ta EU... tu som to teda necakal, ale ako vidim, a EU normy si treba davat stale pozor, koniec koncov, ked vidim, co ti ludia vymyslaju, ani sa nedivim, ze EU ide ku dnu.
Jasne, HD600 (a im podobne) som zvolil asi ako najlepsiu moznost co sa da na von este zobrat, a este to bude akotak v norme, sice ludia uz urcite budu zirat, lebo su to uz full HP, a to je nezvyk ze niekto to zobere na von (ja osobne som to este nevidel

. Ale jasne, ze existuju lepsie kusky. Koniec koncov, akurat mam doma napoziciavane HD600, AKG K702/Q701, DT880, ATH-AD900 aj AD700 a v podstate vsetky pomimo HD600 by vyzerali na von uz riadne

Na cele by boli asi zelene Q701, s ATH-AD700 hned v zavese.

Ale viem si predstavit este vacsie brutalitky, ako napriklad nejake Audiotechniky s drevenymi muslami, alebo nejake planari - to by musel byt narez zobrat do autobusu a mozno by to za tu srandu stalo

V kazdom pripade, ja som dost vysoky a trieskam si hlavu o vselico mozne v mhd, aj o tyce, cize taku konstrukciu ako maju AKG by som velmi rychlo znicil, myslim tie zelezne droty navrchu.
Edit:
OK, skusal som zresetovat Sansu a moznost tam pribudla. Skusal som do nej zapojit HD600 a v pohode ich rozozvuci, na maxime hraju tak nahlas, ze priemerne hlasite skladby na maxime ani nemozem vydrzat, a tie slabsie nahrate hraju na maxime akurat na pocuvatelnej urovni. Ale ja mam citlivy sluch, takze moji polohluchi kamarati by uz asi frflali, ze by to mohlo byt o trochu silnejsie. Zato ATH-AD700/AD900 aj SR850 rozozvuci uplne perfektne, to musi stacit kazdemu, hlavne ak tam pichne uzavrete sluchatka. Ok, som spokojny. Inak, ako prehadzujem HD600 medzi NFB12.1 ktore stalo skoro 200 eur, a sansou, tak zase velky rozdiel tam nieje. Normalne to hra dost dobre na oboch, co som prekvapeny, ze az tak dobre na sanse. Pokial sa clovek doslova nesustredi na detaily jednotlivych nastrojov alebo basov, tak by som povedal, ze tam rozdiel ani nieje. Hmmm, tak teraz fakt neviem, ci sa NFB12 zas tak oplati za tie prachy, ako je vsade ospevovane, zase o tolko velky skok v kvalite to nieje. Trochu som zneistel, ci nemam to NFB12 nejak zle zapojene, alebo nebodaj v nom nieje nejaka chyba... nezda sa mi, ze by taka mala vecicka, sansa, mala zahrat 80-90% kvality co zahra NFB.
V kazdom pripade, so sansou som spokojny, tak co.. idem sa vyskusat prejst s HD600 po ulici, mhd.. alebo po Poluse, to by musela byt sranda.

A ked to prezijem, vyskusam aj Q701, s tym nastupit do busu by nebolo zle aj nahrat tie pohlady na video.

A hlavne tym ze su otvorene, nejaky poriadny death metal pustit.

Hodim na youtube... Ale nie, zase taky saso niesom, navyse niesu moje, ale tie moje SR850 asi do parku zoberiem.

Tak hura na potulky!!!