Unmountable_boot volume
Unmountable_boot volume
Mam na PC nainstalovany Windows XP Profesional. Ked zapnem pocitac, tak pri nabiehani systemu mi nabehne modra obrazovka ktora hlasi: system windows bol ukonceny aby nedoslo k poskodeniu pocitacu, nazov chyby: unmountable_boot_volume. Pritom uz mi bezal system asi pol roka bez problemov, teraz to vypisuje pri zapnuti pc ale nie vzdy, obcas system nabehne v pohode. Skusal som aj zrusenie particie, vytvorenie novej, naformatovanie disku a nanovo nainstalovat windows, ale robi to stale... poradite?
podla mna mas nieco zle nastavene v BIOS-e skus sa pozriet ci nemas pocitac nejako prilis pretaktovany....alebo ci nahodou nemas zly BIOS, potom prezri bednu ci tam nemas nahodou uvolneny nejaky komponent...(najhorsia je v tomto grafika.....) a ked nic nezaberie tak to chod reklamovat(ak sa este da)
hej a skus tiez ci nemas nahodou uvolneny disk..
hej a skus tiez ci nemas nahodou uvolneny disk..
AMD Athlon1333mhz@1400mhz,QDI KUDOZ,
512MB RAM 266mhz, GeForceTi4200128MBMSI, AOC 9K+,Sound Blaster 5.1,Creative repro 5100, 40GB Maxtor 7200
HP iPAQ rx3715,1GB SD-card
512MB RAM 266mhz, GeForceTi4200128MBMSI, AOC 9K+,Sound Blaster 5.1,Creative repro 5100, 40GB Maxtor 7200
HP iPAQ rx3715,1GB SD-card
mne toto presne zacalo robit, ked som nainstaloval Kerio firewall, som musel reinstall win, potom islo v pohode.Clovek by si myslel ze ten program ma pomoct
Abit NF7-SL | AMD Barton 2500+@3200+ 1.6V AC Copper Silent 2 L | 512MB ddram PQI (400) | ATI Radeon Saphire 9800SE | 10GB HDD maxtor + 40GB HDD IBM | DVD-RW LG 4120B | Eurocase 5412A 350W EC
- PeqpeK
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 23. Mar, 2005, 20:00
No chlapi mne sa to tiez stalo dva krat a par krat som to robil aj kamosom.
Treba nabootovat z XP CDcka a spustit konzolu zotavenia, tam napises prikaz "chkdsk /v" (tusim tak nejak) a potom cca po 15min to prejde, resetnes a komp ide akoby sa nic nestalo
Treba nabootovat z XP CDcka a spustit konzolu zotavenia, tam napises prikaz "chkdsk /v" (tusim tak nejak) a potom cca po 15min to prejde, resetnes a komp ide akoby sa nic nestalo
P5N-E SLI, E6400@3GHz 1,3V, 2x2GB DDR2, GTS250 1GB, BlueStormII 500, case, ventilatory, spina a ine drobnosti
Konkretne aj somnou... ci...??PeqpeK napísal:No chlapi mne sa to tiez stalo dva krat a par krat som to robil aj kamosom.
staci aj dat dany HDD niekam na funkcny PC, nechat nabootovat XP z dobreho disku a teoreticky by XP mal sam odseba pustit chkdsk pri nabiehani winov. Treba ho nechat prejst. A je to..
Mne to robilo dost casto. Nakoniec to bolo "vysokou" FSB (z 133 na 143) bez PCI/AGP locku..
Spoiler: ukázať
- PeqpeK
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 23. Mar, 2005, 20:00
S tebou to nebolo, to sme sa ece moc nepoznali
No ale naco by si nosil disk na funkcny PC ked to spravis aj svojom ze
BTW mne to vysokou FSB nerobilo lebo som nic netaktil a u kamosov to iste non OC
No ale naco by si nosil disk na funkcny PC ked to spravis aj svojom ze
BTW mne to vysokou FSB nerobilo lebo som nic netaktil a u kamosov to iste non OC
P5N-E SLI, E6400@3GHz 1,3V, 2x2GB DDR2, GTS250 1GB, BlueStormII 500, case, ventilatory, spina a ine drobnosti
Spustanie nainstalovaneho XP na stroji A neodporucam pustat na stroji B, pretoze ak to nema niekto zabezpecene cez vyber hardware profil-u pri boote tak to urcite bude kolidovat s ovladacmi chipovej sady alebo raid a podobne...SurrendeR napísal:Konkretne aj somnou... ci...??PeqpeK napísal:No chlapi mne sa to tiez stalo dva krat a par krat som to robil aj kamosom.
staci aj dat dany HDD niekam na funkcny PC, nechat nabootovat XP z dobreho disku a teoreticky by XP mal sam odseba pustit chkdsk pri nabiehani winov. Treba ho nechat prejst. A je to..
Mne to robilo dost casto. Nakoniec to bolo "vysokou" FSB (z 133 na 143) bez PCI/AGP locku..