4Ludia 1Switch 1Net

Všetko o sieťach, nastaveniach, problémoch ...
Používateľov profilový obrázok
Duroniak
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 15. Dec, 2005, 20:00

4Ludia 1Switch 1Net

Príspevok od používateľa Duroniak »

Boli sme napojeny na Nete traja , ale teraz sa pridal stvrty a on ma strasne pomaly net (Azet mu natahovalo 5min) cim to bude :(
napojeny sme krosovanymi kablami net mame zo Slovanetu.
MB: MSI K8N NEO4; CPU: Athlon64 3000+Winchester ; HDD: Maxtor 80GB; GRAFA: ATI Radeon X600(Pci-e) 256MB; RAM: 512MB (Canion); DVD ROM: LG 4167 b bulk; +Fáááááááájna BEDNA
jararak
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa jararak »

rozved kus svoje myslienky, ako ste napojeny? pride ku vam nejake apcko alebo je tam kabel?
nnedavno som to tu riesil, preco tam davate swich, kupte router, je to o niekolko korun drahsie a za nim vas nikto nevidi aj keby ste tam boli 20. a uz vobec nechapem preco ste AB kablami napojeny. ma aj ten novy AB kabel. je mozne ze je tam ten problem co som nedavno opisoval v svojom prispevku ze zle zakrimpovany kabel. skuste ho zapojit na iny kabel u niektorehu u vas doma
Watching you ...

Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Duroniak
Používateľ
Používateľ

ujcok na ktoreho sme napojeni ma slovanet a k tomu dostal zadara switch ,na nom sme boli napojeni 3 vsetko islo paradne a rychlo, teraz sa k nam pripojil dalsi kamos ale u neho to nejako blbne bud mu nejde vobec net alebo ide strasne pomaly,
ja som to pingol a pisalo to 1ms takze v kabli chyba nebude asi chyba
MB: MSI K8N NEO4; CPU: Athlon64 3000+Winchester ; HDD: Maxtor 80GB; GRAFA: ATI Radeon X600(Pci-e) 256MB; RAM: 512MB (Canion); DVD ROM: LG 4167 b bulk; +Fáááááááájna BEDNA
Jofo
Redaktor
Redaktor
Dátum registrácie: St 23. Feb, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Jofo »

Co mam ja siet, tak tiez sme styria, mame router a 1 switch, switch je kvoli mne lebo som daleko od routeru (cca 80-90m kabla), ale nepocitujem, ze by som bol dako spomalovany. A pre istotu vyskusat ten kabel aj inde. Sa radsej dohodnite s ujcom na routeri a mate pokoj.
Vy sa tu smejete a vonku zúri socializmus!
jararak
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa jararak »

pre istotu kuste ten kamosov komp aj u daktoreho z vas a naopak. pre pingovi paket staci maly prenos a ak ti stane ze mas napoly zakrimpovnay 3 alebo 4 konketor toto robi, vlastna skusenost, blbe krimpovacky
Watching you ...

Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
siki
Dátum registrácie: So 01. Nov, 2003, 08:00

Príspevok od používateľa siki »

Dalsia moznost je vadny stvrty port na switchy...Vyskusaj pripojit kabel na iny port...
Sempron64 2800+|MSI K8n Neo 3|Giga-byte Radeon 9000pro @320/300|Seagate 30GB|WD 120GB SATA|CD-RW Lite-On|DVD-RW Lite-On|RAM 384MB Twinmos 266mhz|
Duroniak
Používateľ
Používateľ

Problem vyrieseni :D kamos mal nejakym sposobom spomalenu sietovku , prehodil nejaky udaj a uz to ide v norme
Dik za radi , zelam dobry signal a ziadne problemi :P

Návrat na "Siete"