//edit: inac preco sa pytas ci ked dlhsie taham ci to ide iba 380KB/s? Ma orange nejaky skryty dodatok k zmluve ci co?
//edit2: jaj sorry to nebolo mne

No ja mam v podstate obycajny D-link 2641B (nie ten telekomacky "R) a zvlada aj SNR Margin okolo 1.0dB. Najnizsi rekord mam 0.7dB bez vypadku internetuoqix napísal:Ked si vezmem ze donedavna som platil telekomu 30€ za 2Mbit "neobmedzeny"net tak toto stoji celkom zato. Aj lepsi profil pojde len treba poriadny router. Ten vigor co mam nema moznost manualne menit SNR a ani nezvladne nizke odstupy (5 a menej). Rozmyslam nad Netgearom alebo ciscom. Kamos ma netgear a ide mu to na 2db pritom tlmenie ma 35 co je vyssie ako mam ja.
Doteraz sme tahali 12-ky a to aj v sobotu takze som sa do orange dostal az dnes. Dali mi TP-LINK TD-W8951NB a rychlost aj s nim je 0,66 mbps a to som odmeral zvlást na vsetkych 3 kompoch ktoré máme doma. Takze dalsia reklamácia. Uz som vzedavy ze kedy ich to prestane bavit a pridu ku mne zistit ze kde je problém lebo uz ma to prestáva bavit lebo 5 mi islo uz po 3 reklamáciach a teraz na 10 to uz je 4. Uz som zacal rozmyslat aj nad tym ze dám naspat na 5 a budem sa modlit aby sa im to podarilo hned na prvy krát.CageJ napísal:to mozes skusit