v podobe bakelitovych HTC,Nokie alebo inych podradnych znaciek.
Apple iphone 5
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Re: Apple iphone 5
no ale hovorite, prave si to dorazil
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
diplomaticky si nam to vlastne teraz povedal ..a ano..internet je plny toho, ze je lepsie to co "niekto ma doma, ako to co ma sused" .. ked to ludi bavi neche sa hadaju..GG.Pepe napísal: (buduci majitelia) Vam tiez nehovorime ake mate shity v podobe bakelitovych HTC,Nokie alebo inych podradnych
niekto si len proste vyjadri svoj nazor a ide dalej
heh ale vám dali. nano simku u nás v tom vami opisovanom zapadákove a chudákove nežoženiete. sťažujte sa u apple
ale súhlasím s hulo92. doteraz som nevedel, ako vyzerá micro SIM či "nano" sim, ale ten milimeter je tam fakt hore dole
ale súhlasím s hulo92. doteraz som nevedel, ako vyzerá micro SIM či "nano" sim, ale ten milimeter je tam fakt hore dole
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Co tu splietas o nano SIM? Ked bude predaj aktualny, operator si prisposobi moznost dodania tejto SIM. Samozrejme okrem uzasneho o2, to zaostava za opicami uz pekne dlho a maju LEN orezavacky.
Spoiler: ukázať
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
anooooo, takisto jak orange ktory ma poslali slusne do prdele ked som ich o nu ziadal
Co splietas?icefire napísal:Co tu splietas o nano SIM? Ked bude predaj aktualny, operator si prisposobi moznost dodania tejto SIM. Samozrejme okrem uzasneho o2, to zaostava za opicami uz pekne dlho a maju LEN orezavacky.
Mas uplne jedno ci to orezuju alebo nie.. okrem toho su to nizsie naklady.. orezes na microSIM a pohoda a mozes aj doma podla podkladov..ale NanoSIM bude musiet DODAVAT aj O2 ak bude iPhone 5 predavat.. ten orezat nejde...
ty sa uvedom čo píšeš, lebo píšeš to čo ostatní ale v ružovomGG.Pepe napísal:...
.
Neviem, co sa tu tolko vzrusujete okolo jednej karty. Posledne sa za nu priplacalo tusim 9 € v Orange a robili to na pockanie. Takze ak by som nieco posral pri strihani, tak tam zbehnem a obratom mi daju novu. Mam taky pocit, ze nebyt iP4, tak doteraz mame klasicke simky. Ale kto chce psa bit, palicu si najde, ze? O necely tyzden sa zacne predavat novy iPhone, iste vyjde kopa recenzii a spolu aj s tym kopa pokusov o prerobenie micro->nano sim. Rozdiel v hrubke je 0,09 mm, co sa podla mna da hravo zvladnut jemnym zbrusenim, proste nano sim je iba kovovy cip bez plastovej casti. V tomto som trochu cakal pokrok, ako iba odstranovanie nadbytocneho plastu.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
ja by som dal Nano vsade do vsetkych fonov, alebo aspon micro. Skutocne hadat sa tu o SIm karte je trochu
kazdy operator ktory bude i5 predavat Vam ju aj doda. Alebo by predavali telefony a neboli by do toho SIMky? je mozne ze nejaky operator zaspi na vavrinoch, ale isto tu nemozme hovorit glabolane ze nebude do toho co strcit. A ako pise papek, do tyzdna po vydani tu mame xy navod ako na to...
g.g pepe: dakujeme za mudrost sveta, neviem ci si sa prebudil len teraz, ale je rok 2012, a bakelit sa pouzival pred 20 rokmi na trabace, tak dobre ranko. vacsinu co si vymenoval pouziva kovove telo alebo tvrde plasty.
kazdy operator ktory bude i5 predavat Vam ju aj doda. Alebo by predavali telefony a neboli by do toho SIMky? je mozne ze nejaky operator zaspi na vavrinoch, ale isto tu nemozme hovorit glabolane ze nebude do toho co strcit. A ako pise papek, do tyzdna po vydani tu mame xy navod ako na to...
g.g pepe: dakujeme za mudrost sveta, neviem ci si sa prebudil len teraz, ale je rok 2012, a bakelit sa pouzival pred 20 rokmi na trabace, tak dobre ranko. vacsinu co si vymenoval pouziva kovove telo alebo tvrde plasty.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- diZZy
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ut 31. Mar, 2009, 19:08
v telecome ich menia zdarma... tiez na pockaniePapek napísal:Posledne sa za nu priplacalo tusim 9 € v Orange a robili to na pockanie.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
preco apple nema cas na inovacie? lebo mrha financie na absurdne zaloby:
http://www.zive.sk/apple-zazaloval-pols ... fault.aspx
http://www.zive.sk/apple-zazaloval-pols ... fault.aspx
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- glirpi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
Zacinam mat pocit, ze toto robia naschval. Reklama absolutne zadarmo v radiach (pocul som prvy krat), na roznych portaloch atd, atd.. po celom svete.
k tej žalobe A.pl. toto je čistý debilizmus už. apple pokiaľ viem sa vyslovuje "epl" takže neviem, čo riešia.
ale topiaci sa aj slamky chytí, no nie? kurnik, teraz kebyže si regnem doménu ajfoun.sk, tak ma idú žalovať?
nemám slov ... čistý debilizmus. úbohosť. už len kvôli tomuto by som tú debilitu zakúpením nejakého ich produktu nepodporil
(jo a to logo spoločnosti vlastniacej tú doménu sa fakt podobá na logo apple tak určiteeeeee apple zase raz zabilo ...)
// ajhľa, niekto ma predbehol - http://www.ajfoun.sk - tak rýchlo apple treba konať, šup šup ...
// a jeden vynikajúci koment z diskucie na lživé.sk:
"Ludia kupuju Samsung, lebo bolo sudom dokazane, ze je ako iPhone, a je lacnejsi "
ale topiaci sa aj slamky chytí, no nie? kurnik, teraz kebyže si regnem doménu ajfoun.sk, tak ma idú žalovať?
nemám slov ... čistý debilizmus. úbohosť. už len kvôli tomuto by som tú debilitu zakúpením nejakého ich produktu nepodporil
(jo a to logo spoločnosti vlastniacej tú doménu sa fakt podobá na logo apple tak určiteeeeee apple zase raz zabilo ...)
// ajhľa, niekto ma predbehol - http://www.ajfoun.sk - tak rýchlo apple treba konať, šup šup ...
// a jeden vynikajúci koment z diskucie na lživé.sk:
"Ludia kupuju Samsung, lebo bolo sudom dokazane, ze je ako iPhone, a je lacnejsi "
- diZZy
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ut 31. Mar, 2009, 19:08
hej samsung je ako apple hlavne sa podoba to plastove telo co nedosadaju zadne kryty
mal som raz samsung a ako sa hovori nikdy viac
mal som raz samsung a ako sa hovori nikdy viac