Predbezne foto

Zatial bez bocnic ... jeden LED pasik sa mi furt odliepa ... pod plexi, zvukovka pojde prec ... hned ako zozeniem inu ... vodnik sa odvzdusnuje
Na predposlednej fotke su kable zo zdroja ... pripevnil som ich tam pomocou tychto svoriek http://www.modding.bit-tech.pl/product. ... roduct=218
Nic som nemusel vrtat, pouzil som uz predvrtane diery pre tie stlpiky co maju drzat dosku ... ako tie pre ATX dosku su vsetky obsadene, je ich tam viac. Taktiez ten vyrez pre CPU backplate som napasoval tak, aby mi ich ostalo co najviac ... tam kde ich nemam napr. na bocniciach 5.25" pozicii ... som pouzil dlhsiu skrutku a maticu.
Trochu som ostal sklamany, ze svetlo z LED pasikov sa nedostalo ku doske ... ako len okraje su osvetlene. ... asi to budem musiet prerobit. aspon jeden trochu premiestnit no potom nebude tak pekne svietit spodne biele plexi ... a to je na celom osvetleni najkrajsie ... najdolezitejsie lebo to vytvara taky pekny effekt.
Takto by to bolo idealne, keby doska bola otocena o 180°, potom by grafika nebranila, aby tie spodne LEDky osvetlili aj CPU oblast. Niektore fotky su robene bez blesku, niektore s bleskom ... cize vidno na nich co vsetko LEDky osvetluju a co nie.
Kvapalina co je najblizsie ku LEDkam ma trochu otnien zltej a v hornej casti expy ide do ciernej pretoze v tej casti je ten anti-cyklon prekazka ...
Takze napiste svoj nazor na to osvetlenie ... ci sa Vam to paci, alebo by som to mal premiestnit.
Diky