Mam na notebooku legalny Win7home edition viazany na softver, predinstalovany, cize nemam DVD. Mal som nainstalovanu 90 dnovy Win8. Po doinstalovani roznych driverov na grafiku v osmicke, ktore mi aj tak nakoniec nebralo a uz nebolo mozne ani zmenit rozlisenie, som sa rozhodol Win8 odstranit. Pred zhruba 3 tyzdnami som urobil to iste, bez problemov. (tiez mi cosi v tej osmicke zacalo s grafikou blbnut) Takze som spusil Win7, odstranil Win8 z vyberu OS pri zapinani PC cez programcek EasyBCD. Potom som sformatoval particiu s osmickou, odstranil ju a volne miesto som priradil ku starej particii. Po tychto zmenach sa notas chcel restartnut, no uz to bolo v dupe. Pri starte sa objavi modra obrazovka (od Win8 nie 7) s hlaskou o probleme pri bootovani. .... Nic viac sa neda robit. Pravdepodobne sa nieco pokazilo pri tom programe EasyBCD.. aj ked ako pozeram na navod, podla ktoreho som to urobil miule, tak som nezabudol na nic..
Bolo by fajn keby som neprisiel o nove data a legalny windows - mam asi mesiac stary recovery disc na externom hdd, vytvoreny Lenovo one key rescue systemom, bohuzial ani toto tlacilo na nahranie poslednej zalohy teraz nefunguje - nevie sa totiz dostat do win safe modu. Tiez skonci na rovnakej modrej obrazovke.
Jedina vec co mi napadla, je nainstalovat nejaku nelegalnu/trial verziu windowsu, len neviem ci mi vo Windows.old ostanu uplne vsetky data. Tie by som si len zalohoval a potom skusil nainstalovat ten one key rescue a nahral moj windows z pred mesiaca..
Je dufam aj lepsie riesenie