Google Nexus 7"
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
Re: Google Nexus 7"
Och teraz som u nej a co nevidim, skontrolujem heslo a sup, ine ako som daval naposledy, hold tie zeny...
Tak kupil som a aj ked som bol z pociatku skepticky najma kvoli androidu, slape to super a uz ficim 10h na bateriu a mam este 43percent nonstop wifi samozrejme. Dako vela nie?:-D
- Endy
- Používateľ
To sa aj mne vidi vela mal si aj vypnuti display ? Alebo si celych 10 hodin surfoval ?
Aj vypnuty samozrejme pouzival som ho na bezny surfing a gaming v praci cize dost a nakoniec som dal na nabku pri 13% a vydrzal 13h a 35 minut
- Endy
- Používateľ
Pytam sa preto lebo aj ked je display vypnuty tak to rata ten cas do doby prevazky,cize ak si napr. Na nom pracoval 6 hodin a mal vypnuty display dalsich 6 hodin tak ti to tam bude pisat 12 hodin pouzivania
No ved dobre ale tak u mna je taketo pouzivanie bezne aj pri pc a pod kazdopadne veklja spokojnost a po update mam v kalendari dokonca aj december
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
ten si mal tak ci tak, december chybal len v kontaktoch
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
posledny update december vyriesil a mal by riesit aj spotrebu, cize by mal vydrzat zase o kusok dlhsie tento tablet.
inak broslo co sa stalo? sa ti niekto vyhrazal, ze si kupil android?
inak broslo co sa stalo? sa ti niekto vyhrazal, ze si kupil android?
180€ ja nemam nic proti dobre spracovanym zariadeniam s androidom. No ak si vyrobca nevyoptimalizuje os na svoj hw dopadne to vzdy strasne. Takych je na trhu imo dost malo.
Nepozdava sa mi trocha kvalita digitalizeru. Reaguje slabo a podivne akoby mal variabilne rekcie na podnet co sa mi trocha nezda. Napr ked zoom na stranke riesim vzdy to ide inak. V nastaveniach sa neda nic riesit. z tejto casi zacinam byt dost sklamany lebo aj bratov tablet za 80€ reaguje lepsie....
Nepozdava sa mi trocha kvalita digitalizeru. Reaguje slabo a podivne akoby mal variabilne rekcie na podnet co sa mi trocha nezda. Napr ked zoom na stranke riesim vzdy to ide inak. V nastaveniach sa neda nic riesit. z tejto casi zacinam byt dost sklamany lebo aj bratov tablet za 80€ reaguje lepsie....
- KatjushaMan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 10. Nov, 2006, 02:00
Kúpil by som ho aj ja, ale nechápem tie naše ceny: v UK 16GB verzia za 159 libier a u nás 230 eur
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
159 libier je ekvivalent 199 euro. A preco to u nas nie je 199 euro ? Pretoze ASUS este neznizil ceny. To, ze v UK predava Google za 159 libier na tom nic nemeni, k nam ho distribuuje ASUS a nie Google.
- Curd3x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 26. Nov, 2012, 16:59
tych nexusov mi preslo asi 30ks rukami pokazenych,,,prevazne touch screen,nefungovali vobec,pripadne restarty pri nabehu.ale dost sa ich predalo to je zas pravda...