Google Nexus 7"
- Endy
- Používateľ

- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
Re: Google Nexus 7"
Och teraz som u nej a co nevidim, skontrolujem heslo a sup, ine ako som daval naposledy, hold tie zeny... 
-
ANONYM_a7
Tak kupil som a aj ked som bol z pociatku skepticky najma kvoli androidu, slape to super a uz ficim 10h na bateriu a mam este 43percent
nonstop wifi samozrejme. Dako vela nie?:-D
- Endy
- Používateľ

To sa aj mne vidi vela
mal si aj vypnuti display ? Alebo si celych 10 hodin surfoval ? 
-
ANONYM_a7
Aj vypnuty samozrejme pouzival som ho na bezny surfing a gaming v praci cize dost a nakoniec som dal na nabku pri 13% a vydrzal 13h a 35 minut 
- Endy
- Používateľ

Pytam sa preto lebo aj ked je display vypnuty tak to rata ten cas do doby prevazky,cize ak si napr. Na nom pracoval 6 hodin a mal vypnuty display dalsich 6 hodin tak ti to tam bude pisat 12 hodin pouzivania 
-
ANONYM_a7
No ved dobre ale tak u mna je taketo pouzivanie bezne aj pri pc a pod
kazdopadne veklja spokojnost a po update mam v kalendari dokonca aj december 
-
LordKJ
- Sponzor fóra gold

- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
ten si mal tak ci tak, december chybal len v kontaktoch 
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- killswitch
- VIP

- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
posledny update december vyriesil a mal by riesit aj spotrebu, cize by mal vydrzat zase o kusok dlhsie tento tablet.
inak broslo co sa stalo? sa ti niekto vyhrazal, ze si kupil android?
inak broslo co sa stalo? sa ti niekto vyhrazal, ze si kupil android?
-
ANONYM_a7
180€
ja nemam nic proti dobre spracovanym zariadeniam s androidom. No ak si vyrobca nevyoptimalizuje os na svoj hw dopadne to vzdy strasne. Takych je na trhu imo dost malo.
Nepozdava sa mi trocha kvalita digitalizeru. Reaguje slabo a podivne akoby mal variabilne rekcie na podnet co sa mi trocha nezda. Napr ked zoom na stranke riesim vzdy to ide inak. V nastaveniach sa neda nic riesit. z tejto casi zacinam byt dost sklamany lebo aj bratov tablet za 80€ reaguje lepsie....
Nepozdava sa mi trocha kvalita digitalizeru. Reaguje slabo a podivne akoby mal variabilne rekcie na podnet co sa mi trocha nezda. Napr ked zoom na stranke riesim vzdy to ide inak. V nastaveniach sa neda nic riesit. z tejto casi zacinam byt dost sklamany lebo aj bratov tablet za 80€ reaguje lepsie....
- KatjushaMan
- Používateľ

- Dátum registrácie: Pi 10. Nov, 2006, 02:00
Kúpil by som ho aj ja, ale nechápem tie naše ceny: v UK 16GB verzia za 159 libier a u nás 230 eur 
-
faugusztin
- Moderátor

- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
159 libier je ekvivalent 199 euro. A preco to u nas nie je 199 euro ? Pretoze ASUS este neznizil ceny. To, ze v UK predava Google za 159 libier na tom nic nemeni, k nam ho distribuuje ASUS a nie Google.
- Curd3x
- Používateľ

- Dátum registrácie: Po 26. Nov, 2012, 16:59
tych nexusov mi preslo asi 30ks rukami pokazenych,,,prevazne touch screen,nefungovali vobec,pripadne restarty pri nabehu.ale dost sa ich predalo to je zas pravda...