HD 7770 vapor-x problém
Re: HD 7770 vapor-x problém
Mno ja som zatiaľ prekvapivo v pohode Prestalo to... Celé je to nejaké divné... Na sapphire fóre mi len povedali, aby som si kúpil nový zdroj a mám taký pocit, že oni by chceli, aby som si tam narval pomaly 750w zdroj
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Jún, 2011, 15:54
jn to su ti odbornici... zostava ma odber ledva 300W a je*u si do PC 700+w monstra...
Mno takže včera mi to začalo blbnúť zas... Chjo Odfotil som to foťákom: http://i46.tinypic.com/2udvora.jpg
Riadkovy rozklad v prdeli, to niesu artefakty z grafy. Niekde ti nieco zakmitava a bud sa to viaze na analogovy signal, alebo to vznika priamo v obvodoch monitora, ktore maju na starosti horizontalny a vertikalny rozklad. Viac ti uz fakt neviem povedat.
Vsimni si, ze tie linky su sumerne. Grafika co ma posahane jadro, alebo pamate ma uplne ine priznaky a v 99% je to trvale, artefakty su nahodne (geometricky), resp. sa to este aj casom stale viac zhorsuje.
http://upnito.sk/imgresize.php?id=cd4b1 ... 792&ms=728
Vsimni si, ze tie linky su sumerne. Grafika co ma posahane jadro, alebo pamate ma uplne ine priznaky a v 99% je to trvale, artefakty su nahodne (geometricky), resp. sa to este aj casom stale viac zhorsuje.
Ako som napísal, najprv robí hento a potom sú z toho vlnky Ono, keď PC vypnem tak na hodinku a znova ho zapnem, tak je znova všetko ok o_OAmOK napísal:Riadkovy rozklad v prdeli, to niesu artefakty z grafy. Niekde ti nieco zakmitava a bud sa to viaze na analogovy signal, alebo to vznika priamo v obvodoch monitora, ktore maju na starosti horizontalny a vertikalny rozklad. Viac ti uz fakt neviem povedat.
EDIT: Len nech to pre boha nie je monitor...
Ked pises o tom vypnuti a vychladnuti.. Skus si to nejako spatne zrekapitulovat kedy to robi. Ci ma na to vplyv vyssia, alebo nizsia teplota. V tvojich prvych prispevkoch to je rozpisane, len sa mi to nechce znova citat cele odznova.
Studak sa ti moze prejavovat tak aj tak. Podstatne je, ci to blbne nahodne, nezavisle na teplote, alebo vzdy, ked sa povedzme zohreje. Mozes skusit aj taku vec, ze ked to bude blbnut, tak vypnes len monitor a o pol hodinu, ked vychladne ho zapnes.
Studak sa ti moze prejavovat tak aj tak. Podstatne je, ci to blbne nahodne, nezavisle na teplote, alebo vzdy, ked sa povedzme zohreje. Mozes skusit aj taku vec, ze ked to bude blbnut, tak vypnes len monitor a o pol hodinu, ked vychladne ho zapnes.
Nemyslím, že je to teplotou - teda teplotou monitora myslím. Dnes mi to robilo tiež, dosť dlho v kuse. Kašlal som na to a PC som nevypínal - schválne som si to chcel overiť, že či to prejde samé od seba, alebo je to teplotou alebo čím. Pustil som si hru, vtedy sa grafika zvyčajne trošku rozbehne (hlavne vetráčik na nej ) a zdalo sa mi, že to zrnenie ustupuje. Neviem, či to bol len taký subjektívny pohľad alebo to bola len náhoda. Teraz to zrznenie nemám už vôbec a PC som od vtedy nevypol. Divné.AmOK napísal:Ked pises o tom vypnuti a vychladnuti.. Skus si to nejako spatne zrekapitulovat kedy to robi. Ci ma na to vplyv vyssia, alebo nizsia teplota. V tvojich prvych prispevkoch to je rozpisane, len sa mi to nechce znova citat cele odznova.
EDIT: Rozmýšľam, či to fakt nemôže byť tým zdrojom - keď po dlhšom čase zapínam PC tak dosť hukoce, alebo káblom možno... Budúci týždeň by mi mala prísť skrinka aj so zdrojom, tak uvidím.
Update: Takže vypadá to tak, že chyba bola v kábli. Požičal som si od kamoša nejaký super VGA kábel a keď sa tá chyba začala prejavovať, vymenil som ich. Záhadne to zmizlo Takže asi môžem povedať: Problem solved.
Ďakujem všetkým ktorí sa mi pokúsili pomôcť
Ďakujem všetkým ktorí sa mi pokúsili pomôcť
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Jún, 2011, 15:54
zdar, tak to mas dobre.
Ja som zasa vyskusal monitor u suseda s jeho PC (ale identicky sposob zapojenia) a jemu to slo. Ma nejaku GF 7600 staru. Doniesol som svoje PC k nemu, nahodil monitor k svojmu PC a robilo to hned na fleku. Takze to rusenie bude priamo v PC. No a teraz hadaj, ktory komponent to robi....
Vidim to teda na HDMI monitor
Ja som zasa vyskusal monitor u suseda s jeho PC (ale identicky sposob zapojenia) a jemu to slo. Ma nejaku GF 7600 staru. Doniesol som svoje PC k nemu, nahodil monitor k svojmu PC a robilo to hned na fleku. Takze to rusenie bude priamo v PC. No a teraz hadaj, ktory komponent to robi....
Vidim to teda na HDMI monitor