Momentalne mam HTPC skrinku kde su moznosti cable managementu absolutne strasne pretoze tam neni ziadne, ze priestor za MB tray pretoze MB tray je vlastne spodok case a spolu s tymi "solidnymi" corsair cablami k tej AX860i (nedajboze, ze by som mal este nejaky Enermax s tymi extra tuhymi a oflexovanymi kablami alebo iny zdroj s tymi kondenzatormi na kabloch tak tu skrinku ani nezavriem ) Samozrejme mam prebytocne kable poodpajane (a v ramci moznosti urobeny co najlepsie cable management) ale aj tak bolo potreba pouzit 2 rozne kable pre disky pretoze vsetky 3 konektory na jednom kabli na vsetky 3 disky nedociahnu, za dalsie 6-pin na grafike sa uz taktiez dotyka vrchneho krytu case takze Lian Li hoci aj keby nemala priechodky na kable ale uz len lepsie riesene rozmiestnenie diskov a trochu viac priestoru (co ma kazdy mid-tower) tak je pre mna cable management prechadzka ruzovou zahradouMonsterMX napísal:Lian-li robi mozno kvalitou dobre skrine ale moznostami su tak 5 rokov pozadu. Mizerny cablemanagement, zdroj hore....
Podmienkou u mna je v case mat podla moznosti minimalny pocet kablov a nie plno prkotiniek a ku kazdej nejaky kablik- nepouzivam nejake kontrolery pre FANy, nech je to vsetko pekne napojene na dosku a ta si to podla teplot reguluje miesto toho aby som sa ja hral s potenciometrami ked si pustim hru a naopak ked budem len na nete, pozerat film, hudba atd.
Proste "inteligentny" nenapadny ale tichy a kvalitne poskladany case, nemusel by ani mat nejake ledky - staci mi tlaciko power a reset. Momentalne to mam takto u tej mojej SS GD-05B ze su tam sice 2 ledky na HDD a power, ale svietia na jeden plast ktory usti von iba do jednej malej dierky a tym padom je aktivita HDD indikovana ako silnejsie svietenie ledky - ledka vzdy obcas trochu blikne takze s indikaciou pri dlhsom loade HDD nieje problem a zbytocne to neoslnuje a splnuje ucel.
U Fractal aj Nanoxia mi pride predny (najdolezitejsi) airflow dost zabity za prve dvierkami, potom plastovou mriezkou a este aj filtrom.