Ten router sa takisto hreje ako ten z roku 2016. Som myslel že toto už vyriešili. Stôl na ktorom to je položené je dosť horúci. A router má 54 stupňov. Musel som to dať do vzduchu. Ako aj ten predtým.

Toto ich vypocitavanie skod ma vzdy dobre pobavilo.SKiLEX napísal: Ut 01. Okt, 2024, 21:19 siril 200 filmov po dobu 5rokov a sposobil tym skodu 100 000€.
Zbytocnost. Ludia maju routre pohadzane v rackoch, spajzach, v prachu, s minimalnycm airflowom a v pohode ziju XY rokov. V routroch sa pouzivaju ARM CPU, ktore nemaju problem bezat roky stabilne aj na 70-80C, pretoze ta architektura je na to navrhnuta.xvydra napísal: St 02. Okt, 2024, 07:54 Ten router sa takisto hreje ako ten z roku 2016. Som myslel že toto už vyriešili. Stôl na ktorom to je položené je dosť horúci. A router má 54 stupňov. Musel som to dať do vzduchu. Ako aj ten predtým.
Ak ho ma, mozes to v nastaveniach portov/nastaveniach switchu zapnut. Ale nemas co riesit, ked ma CPU 3%.What is hardware offloading in mikrotik?
Layer 3 Hardware Offloading (L3HW, otherwise known as IP switching or HW routing) allows to offload some router features onto the switch chip. This allows reaching wire speeds when routing packets, which simply would not be possible with the CPU.