AmOK napísal:Ked pises o tom vypnuti a vychladnuti.. Skus si to nejako spatne zrekapitulovat kedy to robi. Ci ma na to vplyv vyssia, alebo nizsia teplota. V tvojich prvych prispevkoch to je rozpisane, len sa mi to nechce znova citat cele odznova.
Studak sa ti moze prejavovat tak aj tak. Podstatne je, ci to blbne nahodne, nezavisle na teplote, alebo vzdy, ked sa povedzme zohreje. Mozes skusit aj taku vec, ze ked to bude blbnut, tak vypnes len monitor a o pol hodinu, ked vychladne ho zapnes.
Nemyslím, že je to teplotou - teda teplotou monitora myslím. Dnes mi to robilo tiež, dosť dlho v kuse. Kašlal som na to a PC som nevypínal - schválne som si to chcel overiť, že či to prejde samé od seba, alebo je to teplotou alebo čím. Pustil som si hru, vtedy sa grafika zvyčajne trošku rozbehne (hlavne vetráčik na nej

) a zdalo sa mi, že to zrnenie ustupuje. Neviem, či to bol len taký subjektívny pohľad alebo to bola len náhoda. Teraz to zrznenie nemám už vôbec a PC som od vtedy nevypol. Divné.
EDIT: Rozmýšľam, či to fakt nemôže byť tým zdrojom - keď po dlhšom čase zapínam PC tak dosť hukoce, alebo káblom možno... Budúci týždeň by mi mala prísť skrinka aj so zdrojom, tak uvidím.