diemkej napísal: St 13. Nov, 2019, 19:36
Chalani, už mi to príde blbé, ale začalo sa mi zase sr*ť koliečko na myške, ktorú som dostal ako replacement. Presne rovnaký problém ako pred rokom... Čo mám robiť? Ako to je vlastne, keď dostanem replacement záruka plynie ďalej alebo začína od znova?
Logitech sa už právoplatne stal novým Razerom. Ešte bohviie, či ešte Razer nezlepšil celkovo kvalitu, jeden ide dole, tak druhý reku musí ísť hore.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD:970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas:♡ LG 48" C11 OLED♡Myš: G Pro Superlight WireKlávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
Chalani.. ako vyriešim reklamáciu priamo cez ASUS? Podotýkam, že nemám ani doklad. Grafika tam v záruke je, čo som si overil cez ich SN ešte zhruba pol roka, ale odpísalo mi CZ oddelenie, že reklamácia jedine cez predajcu. Mám veľmi pozitívnu skúsenosť s MSI, kde nevyžadovali ani doklad, nič, posielal som do Poľska a prišla mi opravená karta. ASUS to berie opačne? Rozmýšľal som napísať na EN support, ale stále keď idem cez tie formuláre ma hodí na CZ. Neochota výrobcu ma fakt fascinuje, čo pokiaľ obchod dá len zákonnú lehotu 2 roky a tretí rok záruky je tým pádom stratený?
Robil som pre MSI a tí to tiež neriešia... záruka na komponenty 3 roky je len CEZ predajcu... áno dá sa to obísť.. iba ak máš priamy kontakt na servis v Poľsku... (v podstate záruka je cez predajcu vždy, aby som nezavádzal, ale tretí rok ti uznať nemusia napriamo).. ono je to zložitejšie a nechce sa mi to vysvetľovať..
Neriešil som ti ten servis v MSI ešte ja? Všetko je od osôb...
ASUS má predsa v Ostrave SIL a určite existuje formulár...
Riešil som to minulý rok a kontaktoval som priamo MSI cez formulár na ich webe v EN a posunuli ma okamžite na servis a tam mi hneď vytvoril dotyčný človek "case" a akceptovali RMA bez pripomienok.
Viem, že môže vznikať problém čo sa týka financií, ale vždy sa to dá riešiť výmenou za iný typ karty nie? Čítal som skúsenosti ľudí na internete a viacerí nemali problém riešiť priamo cez ASUS, týka sa to ale hlavnej pobočky.
Ja som vyuzil reklamaciu cez logitech kedze ma amazon odkazal k nim a oni zase na nich.
Po nejakych emailoch, zaslani faktury a po par krokoch na "opravu", ktore nepomohli poslali novu G903 uz aj s HERO senzorom. Asi 2 tyzdne pred koncom zaruky. Stara totiz zacala robit dvojkliky. Teda niekedy nerobila a niekedy sa nedala pouzivat. Dufam ze nova vydrzi aspon tolko co stara. Uz som chcel kupit novu mys.
ja som tam tiez raz volal, tiez prisla kratka telefonicka diagnostika. Povedala ze mam notebook otvorit a vybrat baterku z konektoru, tak sa pytam, ze ked nieco pokazim, ci je to na nich, ze hej ... tak som sa spytal ze ked teraz nechtiac prebehnem sroubovakom po doske ci je to na nich, chvilku ticho, ze mam pockat ..... po chvilke ticha , ze ano ... tak som odpojil pripojil baterku a ide to doteraz
U nás vo firme od roku 2011 16 servisných zásahov NBD od Dell. Všetky vybavené opravou na mieste. Predtým sme mali HP a ich NBD servis bola paródia na servis...
No ja som mal extra-kazivý HP ZR2740W (bože, to bol úžasný moňas) a pán z Datalanu (aut. servis pre HP) mi len nosieval nové panely (ako celý moňas ale bez stojana), ja som mu zniesol starý a on vybral z kufra nový, prehodili sme a šli si každý svojou cestou.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD:970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas:♡ LG 48" C11 OLED♡Myš: G Pro Superlight WireKlávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305