Logitech ...
Zacalo to s volantom g25, po cca 3,4 rokoch pouzivania odisiel pravdepodobne ffb motor, zacal horiet po zapojeni do el. siete. Tak som sa rozhodol im napisat, ci sa neda niekde zohnat nahradny, ze si to vymenim a budem ho pouzivat znova. Na moj email mi odpisali, ci mam k volantu nejaky doklad o kupe, a chceli odomna aj samozrejme PN a SN, tak som im to vsetko zaslal, teda okrem dokladu o kupe kedze ten som logicky ani nenasiel. Na to mi odpisali ze chcu odomna, nejake video alebo foto ako sa prejavuje ten problem, tak som im zaslal video kde z neho zacalo dymit

.. potom uz chceli odomna iba moju adresu, a ja ze wtf naco ... zaslali mi z ich pobocky v australii novu verziu g27, s 2 rocnou zarukou s popisom "Well, hope you'll enjoy our new product without any problems" ... a ja ze, to sa mi snad sniva

ze tomu sa hovori firma ktora si vazi zakaznikov a tak aj bolo ...
... po cca pol roku pouzivania sa mi presuchal kabel o stenu, ktory vedie z pedalov, tak ma napadlo ze im napisem poslem fotky ci by mi ten kablik nevedeli poslat, popripade zohnat nahradu (dal sa pekne odpojit z plosaku z pedalov), poslal som im foto kde bol kabel zosuchany, az k kontaktom .. na to si ma nasli v systeme, a mali uz aj moju adresu aj SN/PN noveho (g27 volantu) ... na to mi poslali vyjadrenie ze to riesia cez RMA, do cca 2 tyzdnov bol u mna podotykam ZASE novy zabaleny nepouzivany volant (G27) s kompletnym prislusenstvom ... proste komplet krabicka vsetko ako ked kupite v obchode. POZOR, bez nutnosti vsetko predosle vratit ! ... fuuu pozeram, to fakt nieje real asi ... ten kablik som si samozrejme zapajkoval nanovo a novy volant mi stal v krabici niekolko mesiacov
Cize mal som 2x nove G27 ... v podstate za nic, tu je priklad ako taka obrovska firma si dokaze vazit svojich zakaznikov, od vtedy mam vsetko doma Logitech, a nikdy som nemal problem