zdravim
asi tak dva mesiace dozadu sa mi to poprvy krat stalo,vypol som pc a v strede monitoru mi blikla taka malinka zelena bodka,reku mozo mu siblo ale ono sa to postupom casu zvacsovalo a VZDY ked vypnem PC tak mi to tam blikne ...teraz to uz ma rozmery tak 3*5cm tak uz sa zacinam obavat co to moze byt,stretol sa uz niekto s tym?? monitor mam HANSOL 730D
zelena "machula" po vypnuti PC
Mam tiez Hansol 730D. Ak sa ti to zobrazuje na chvilicku tak to nie je problem, je to zhasanie obrazovky. Ak by to trvalo dlhsie, tak to problem je... a velky, lebo to moze sposobit vypalenie luminofóra do obrazovky. To sa uz odstranit neda (ten luminofór). Tak upresni ako sa to chova. Tieto stavy byvaju, keD je odpaleny tranzistor na doske obrazovky, ktory tuto funkciu robi...
MTB: ASUS Crosshair VI Hero X370 CPU: AMD Ryzen 5 2600 : Noctua NH U9B RAM: G.SKILL 16GB KIT 3200MHz CL16 Aegis : Sapphire AMD Radeon HD6770: SSD: Samsung 970 Evo 500GB NVme M.2 HDD: Seagate SSHD 2TB ST2000DX001 PSU: Seasonic Focus 550W LCD: Eizo 19"
Ako som uviedol vyssie. Nie je dolezite co to robi, ale ako dlho to robi. Pri vypnuti nastavaju stavy nepredvidatelne, tak treba aj prizmurit oci. Jasne ze nove sa chova inac ako 3 rocne, ale to este nie je dovod na reklamaciu, keD vsetko pracuje ako ma...
MTB: ASUS Crosshair VI Hero X370 CPU: AMD Ryzen 5 2600 : Noctua NH U9B RAM: G.SKILL 16GB KIT 3200MHz CL16 Aegis : Sapphire AMD Radeon HD6770: SSD: Samsung 970 Evo 500GB NVme M.2 HDD: Seagate SSHD 2TB ST2000DX001 PSU: Seasonic Focus 550W LCD: Eizo 19"