neviem ci som spravne pochopil sled tvojich reklamacii, ale tu by som sa zastal predajcu.
ty si bol prvy a druhy krat reklamovat tablet - ok, ale ked si tam siel treti krat, rovno si mal povedat - opat ta ista vada, chcem naspat peniaze, kedze je to tretia reklamacia rovnakej vady. ak oni tablet zobrali, a servis vymenil displej, povazujem to za uplne normalne jednanie. snad si nemyslis, ze ti sami od seba vratia peniaze. neziadal si o to, takze to je tvoja smola.
a to mam skusenosti s x predajcami, ani JEDEN peniaze sam od seba neda, a ked dojdes na treti krat a rovno chces love, este musis prejst kus cesty, aby ti tie peniaze skutocne vratili. a nie este dojst, a ani neziadat peniaze
takze mozes byt rad, ze Ti Nay peniaze vrati, pretoze presne ako ti povedal ten predajca - ty si mal ziadat ze chces peniaze, ze je to treti krat. neziadal si, takze tvoja chyba. nechal si ich to normalne reklamovat, poslat servisu a ten to opravil.
s tym ze si cakal ze sa vada preukaze: sak ked nieco reklamujem a viem ze to robi, tak jasne, ze pojdem rovno na to, a nebudem este cakat, ze to poslu neviem kam. no neviem, ja si myslim, ze si mal ty sam pytat peniaze. urcite nemozes cakat, ze dojdes na vybavenie reklamacie, a budu ta tam cakat bubaky same od seba..