Zdravíčko páni potreboval by som prosím poradiť s výberom routera k optickemu internetu a digitálnej telke. Jedna sa o pripojenie Net a TV od SWAN-u konkretne balíček DUO S kde je prenosová rýchlosť 50/5MB. Nech to má dobrú wifi vo veľkom byte a chcel by som v budúcnosti poriešiť inteligentnú domácnosť a NAS S úložisko. Pripojený bude PC, PSko, NB, telefony po wifi a NAS. Nepotrebujem nejaké pokrokové funkcie neni to nejaká extra rýchlosť ten net tak netreba mi asi router za 200€
Ďalej ešte chcem brat net zo SWAN-u prenosová rýchlosť 50Mbit/s a 5Mbit/s s tým ak prenetujem komulativne (down+up) 5GB za hodinu tak mi aplikujú FUP 1Mbit/s 2Mbit/s na 24hodin
akou rýchlosťou teoreticky stiahnem 5GB DVD film ak by som využil pri sťahovaní teoretickú rýchlosť? Neviem si to prepočítať poradíte
ďakujem za pomoc
GEAR Dark Project KD87A TKL - Gateron Teal Switches, Glorious Model O Pro Wireless - Blue Lynx, xtrfy XGP1-L4, MSI Optix G273QPF, DELL S2422HG, Razer Barracuda X 2022, DXRACER OH/FD01/NR
Fibernet nie Orange nemá súhlas správcu. Najlepšie ajtak vychádza Swan asi.
Kamarát mi poradil TP-Link Archer C2600 aj keď ze "trocha" drahší tak budem spokojný s wifi a ked do toho budem pripájať nas úložisko tlačiareň, Inteligentnu domácnosť a takéto somarinky..
Co vy nato?
na kieho frasa chces brat 50/50 net s FUP? Naco ti je taky rychly upload?
router za 200€ k takemu netu? Kua? WTF? Staci ti tp link za 40€.
co to mas za divny vyber? Uplne s prepacenim nahovno program netu a k tomu chces router za 200€ a do toho NAS a intelignentnu domacnost a neviem co s tym krmit? Co sa ti nepaci na 50/5 netu bez FUP? Ked chces vyssi upload, tak si doplat ako doplnkovu sluzbu. Ten net s FUP je hovadina. Mal som ho par rokov.
Ja chcem 50/5 net keď si hodite Swan.ak záložku balíčky tak DUO S teda 50/5Mbit
Je to vhodný net aplikuje sa tam FUP alebo nie?
V čase písania prvého príspevku my v TT na pobočke vraveli ze sa aplikuje FUP tak som chcel vedieť čo to znamená, a potom na infolinke mi povedali ze FUP neni.... Tak som zmätený
v poho, len strasne si to motal. To bol nejaky expert zas na predajni Nic. Nechaj si tu poradit a nevsimaj si co ti tliachaju vo Swan predajni v Trnave. Mam od nich net 9 rokov a co som si sam nevypytal, to som nedostal. Proste k nim chod s jasnou viziou co chces a btw nedaj sa ukecat na to Swan GO. A ak by si chcel TV archiv, za ten sa priplaca. A ten TV S je fakt len zaklad.