Co si predstavujem pod tymito vlastnostami konkretne:
Prakticky: Nemusel by vazit viac ako 160g a rozmery tela vyrazne nepresahoval dnesne priemery. Ideal kompakt s priemerne lepsou bateriou.
Vykon: Tu ma trapi otazka ci snapdragon 845 alebo nieco ine. Pacia sa mi velmi nove ficurky a to je hlavny dovod preco chcem siahnut po novom telefone. 4K video @60fps alebo nove rychle quick charge 4+ nabijanie (neskodi to baterii?).
Design: Ako som spomenul nemam rad velke kone (inak by som bral uz Xiaomi Mi Mix 2s). S designom od apple nemam problem. Na druhej strane vyse 1000€ za dvojrocny spotrebny tovar davat nebudem. OnePlus 6 bude zhruba za polovicnu cenu iPX a ma mat amoled display. Je tam rozdiel medzi ips lcd a amoled?
Dalsie "nepotrebne" plusy dualsim, aspon 64/128gb, lepsi reprak, fingerprint vzadu (ak nieje face id).
Vzhladom na vysoke poziadavky sa nebranim ziadnemu OS.
Zaujimavy nesnapdragon 845 fonik: Huawei P20 lite
845ky sice velke kobyle: LG G7, Asus Zenfone 5z ZS620KL, Xiaomi Mi 7, HTC U12+, Xiaomi Mi Mix 2s, OnePlus 6
Btw ten design Sony Xperia XZ2 Compact pekne dokakali. Keby je hrubka rovnako siroka tak neni o com pisat, ale 1.21cm v roku 2018?