Ahoj,
poraďte prosím smart hodinky pre ženu. Podmienky sú:
-štvorcový tvar
-skor elegantnejší look, než športový
-musí vedieť zobraziť meno volajúceho so slovenskou diakritikou (ak nie od vyroby, tak kludne cez 3rd party apku) + vibrácia
-krokomer
-tepy
-výdrž aspoň týžden an jedno nabitie
cena do tých 100 eur.
premýšlam nad BIP alebo GTS od Amazfitu
Smart hodinky pre ženu
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Re: Smart hodinky pre ženu
Nakolko kvalitny potrebujes snimac? Lebo tie Xiaomi/Amazfit snimace su trosku poslabsie. Trackovanie poctu krokov, tepu aj spanku bolo dost nepresne na Mi Band 4 a podobne reakcie som nasledne cital aj o Amazfit produktoch. Xiaomi software na telefone bol tiez zly, dost neprehladny. Mozno by som o Fitbit Versa pouvazoval (tam je Appka rozhodne najprehladnejsia), neviem ako zvlada diakritiku (Charge 2 a Alta HR ju nezvladali velmi).
FVE 12.45 kWp V/Z
- killswitch
- VIP
Nemusí to byť až tak presne. Najdôležitejšie je to caller ID (plus notifikácie), design a vydrž
Výber teda fakt nie je nejaký široký.
Amazfit ma výhodu, že má širokú podporu komunity a viem si tam jednoducho pridat funkcie napríklad cez Tools & Amazfit.
Výber teda fakt nie je nejaký široký.
Amazfit ma výhodu, že má širokú podporu komunity a viem si tam jednoducho pridat funkcie napríklad cez Tools & Amazfit.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
ohladom amazfitu jednoznacne tuto app
https://play.google.com/store/apps/deta ... fit1&hl=sk
https://play.google.com/store/apps/deta ... fit1&hl=sk
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
bip lite, za tu cenu nic lepsie nezozenies. Ak chces ist o triedu vyzsie, tak tebou spomiane GTS.
MiBand4 splna vsetko co si popisoval a za 20eur, akurat je na tebe ci chces hodinky alebo smart naramok
velke plus pre vsetky 3 menovane produkty je podpora komunity, naprklad ja mam MiBand4 v slovencine, kopec skinov.
MiBand4 splna vsetko co si popisoval a za 20eur, akurat je na tebe ci chces hodinky alebo smart naramok
velke plus pre vsetky 3 menovane produkty je podpora komunity, naprklad ja mam MiBand4 v slovencine, kopec skinov.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
killswitch, ako si nakoniec dopadol? riesim rovnaku otazku, aj ked skor by som isiel cestou smart naramku. nic z tych co tu bolo menovane sa mi dizajnovo nejako nepozava..
edit: vidim to na withings move. sice bez displeya, ale staci vibrovanie pri notifikaciach, montoring krokov a spanku
edit: vidim to na withings move. sice bez displeya, ale staci vibrovanie pri notifikaciach, montoring krokov a spanku
Spoiler: ukázať
- killswitch
- VIP
Nakoniec boli pred vianocami v peknej zľave Amazfit GTR 42 Pink a žena je relatívne spokojná. Ale sú to jej prvé hodinky, takže nemá s čím veľmi porovnávať. Problém bol jedine so strapom, po pol roku sa roztrhol.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
ja som na 99% rozhodnuty pre tie withings move. zena ma teraz miband 1 a jedine co jej vadi ze je to skarede, inac to pouziva len na monitoring spanku a aby jej to zavibrovalo ked nepocuje telefon.
Spoiler: ukázať
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
My sme si pred mesiacom zo zenou kupili Huawei Watch GT 2 (42mm) Rose Gold a Honor Watch Magic 2 (46mm) Minos Black a spokojni sme obaja. Ale takisto nemame s cim porovnavat, hlavne vydrz bola dolezita, nakolko nemienim to nabijat kazdy prvy/druhy den. GT 2 vydrzia tak 5 dni a moje 10.
...no su o dost drahsie
...no su o dost drahsie