Videl som par tyzdnov dozadu a musim napisat, ze kvalitnejsi serial som nevidel. Tazko sa mi k tomu vsak vyjadruje, nie presne viem definovat, co ma na tom tak zaujalo, takze len zhruba.
Ten serial ma az filmovu charizmu a podla mna vypada lepsie ako Rings of Power. Hlavne devizy su ale vyborni herci, produkcia, scenar, ale hlavne dramaturgia a rezia. Neviem kto na to dohliadal, ale urobil to dobre, dospelo, bez ochotnickych hercov a lacnych kulis a hlavne vsetko bolo k*revsky zaujimave, dokonca aj politicke dialogy mali caro.

Kazda replika tam mala hlavu a patu a svoju vaznost. Kazdy herec ma charizmu a pribeh za sebou. Toto citit nehorazne silno. tldr: ma to cele dusu, srdce aj kosti

Nic take som uz davno v seriali nevidel, mozno len v Chernobyle.
Jedine negativum vidim v tom, ze o ten serial nebol az taky zaujem ako Disney ocakaval a tak sa bojim zostupu kvality v dalsej serii, seriach.
No a hlavne ziadne fancy kostymy, skor take normalne oblecenie, mierne zmenene. Uz mam plne zuby vymyslov nejakych mladych dizajnerok, co si potrebuju vyliat do kostymov svoje ega a tie su potom tak mimo a umele, ze je to obcas ako pest na oko a nehodi sa to do scen a to ma vie neskutocne vytrhnut z toho, ze tomu celemu potom uverim