V krátkosti pred 2 rokmi boli objednané dve totožné pracovné stanice ktoré neboli zrovna lacné. Malo sa jednať o komplet zostavenie a zahorenie. Stanice prišli ale začalo sa prejavovať záhadna porucha a to že PC normalne bežalo vyplo sa ale ráno nešlo zapnúť bolo potrebné natvrdo vypnúť a zapnúť zdroj a potom to už všetko bežalo kedže trebalo robit poslalo sa len jedno PC späť na reklamaciu aby prišli na to, čo to spôsobuje popritom sme ich požiadali aby v rámci RMA od fractalu overili a prípadne vymenili AIO chladenie CPU ktoré Fractal meni skrz vadné vodné pumupy.. po mesiaci sa PC vratilo ze sa testovalo a pradepodobná príčína vraj bola MB ktorá sa vymenila (AIO zostalo povodne bez informacie ci instalovana seria chaldenia spada pod výmenu) tak som zas nahodil cely systelm programy licencie atd.... drb do tyzdna zas a znova rovnaka závada ..... zas odoslania na reklamačku ..... zas po siahodlhom testovani viac ako 30 dni sa nakoniec prišlo na závadu ze daný jav spôsobuje opäť MB a došlo k naťahovaniu vraj sa nakonfiguroval nekompatibilny diel (blbosť jak voda v koši) tak sa ďalší mesiac doťahovalo a vyriešilo sa že osadili iný MB od iného výrobcu ale heleme se po výmene moja pracovna stanica šľape v pohode doplním že napriek viacerým žiadostiam ohľadom AIO ostalo povodné ani len info či daný chladič spadá pod RMA
no keďže sme našli príčinu problému a odstránili ju poslali sme na reklamačku druhé PC ale stým, že okrem problémov zo zapínaním má už aj problém s prehrievaním CPU zas so žiadosťou o preverenie u Fractalu či dané AIO spadá pod RMA ..... po 30 dňoch hádajte čo poslali spať PC s tým, že vymenili len AIO chladenie za inovovanu verziu..... a hadajte čo ..... spravne zas problém zo zapínaním zostal tak opätovne reklamačka konečne výmena dosky za inú a dnes prišilo PC kurierom v takomto stave :

samozrejme že hneď fotky a že mam PC zabaliť a poslať spať

Idem ma ....

Tak ak by ste sa do budúcna stretrli s touto firmou treba sa vyhnúť velkým oblúkom