firahardwere B4S6
Pitam sa mal stim uz niekto skusenosti??
Pomuoztemi neviem ako na to...plese

Pokial to nevyriesil novy firmware , tak stym sa neda nic robit. Proste je to nekompatabiita medzi mediom a mechanikou.tranzistor33 napísal:Kupil som si napalovacku od TEACu DV-W5165G a zistil som ze mi nenapali DVD-R od Verbatim. Napriklad som chcel napalit jeden film na to DVD-R a ono mi vyhodilu chibu ze "illegal disc" skusil som mu dat aj novy firmahardwer ale nepomohlo. Zvlasne je ,ze napali na DVD-R od sony. Versia nera 6.6.0.6 mam Xp Prof. Sp2 direx c.
firahardwere B4S6
Jak to podla teba mozne ze tam neni takato combatibilita ked ze viem dobre ,ze napali DVD-R akurat nie od VerbatimAjsTi napísal:Pokial to nevyriesil novy firmware , tak stym sa neda nic robit. Proste je to nekompatabiita medzi mediom a mechanikou.tranzistor33 napísal:Kupil som si napalovacku od TEACu DV-W5165G a zistil som ze mi nenapali DVD-R od Verbatim. Napriklad som chcel napalit jeden film na to DVD-R a ono mi vyhodilu chibu ze "illegal disc" skusil som mu dat aj novy firmahardwer ale nepomohlo. Zvlasne je ,ze napali na DVD-R od sony. Versia nera 6.6.0.6 mam Xp Prof. Sp2 direx c.
firahardwere B4S6
Proste s Verbatimom Ti to nejde a s ostatnymi ide. Ak to nevyriesi novy firmware , nic stym neurobis. Pouzijes ine media. Predajca nedeklaruje ze to je na urcite media.tranzistor33 napísal:Jak to podla teba mozne ze tam neni takato combatibilita ked ze viem dobre ,ze napali DVD-R akurat nie od VerbatimAjsTi napísal:Pokial to nevyriesil novy firmware , tak stym sa neda nic robit. Proste je to nekompatabiita medzi mediom a mechanikou.tranzistor33 napísal:Kupil som si napalovacku od TEACu DV-W5165G a zistil som ze mi nenapali DVD-R od Verbatim. Napriklad som chcel napalit jeden film na to DVD-R a ono mi vyhodilu chibu ze "illegal disc" skusil som mu dat aj novy firmahardwer ale nepomohlo. Zvlasne je ,ze napali na DVD-R od sony. Versia nera 6.6.0.6 mam Xp Prof. Sp2 direx c.
firahardwere B4S6