Problemy s prehravanim
- ---Diablo---
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Sep, 2006, 02:00
Problemy s prehravanim
Nazdar mam problem nejde mi prehrat filmy odvtedy co som si preinstaloval windovs som skusal prehrat tri filmy dva mi nesli prehrat a jeden isiel bez zvuku nevie niekto poradit??????
Re: Problemy s prehravanim
Zrejme zla sekcia. Tvoj problem sa tyka bud ovladacov , alebo kodekov. Covece sa cudujem , aky su k tebe trpezlivy.---Diablo--- napísal:Nazdar mam problem nejde mi prehrat filmy odvtedy co som si preinstaloval windovs som skusal prehrat tri filmy dva mi nesli prehrat a jeden isiel bez zvuku nevie niekto poradit??????
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 05. Apr, 2004, 14:00
---Diablo--- napísal:Nazdar mam problem nejde mi prehrat filmy odvtedy co som si preinstaloval windovs som skusal prehrat tri filmy dva mi nesli prehrat a jeden isiel bez zvuku nevie niekto poradit??????
skus si stiahnut daky kodek ja pouzivam tento http://tahaj.sme.sk/software/55 a ide mmi vsetko v pohode, a to k tomu pouzivam WMP
Inac nabuduce taky clanok patry do: Programy a problemy s nimi ak sa nemylim, a poziadaj niektoreho admina aby to presunul
ASUS - Jamo - Panasonic - Technics - LG
Dnes vecer (31.10) bude tato tema presunuta do sekcie Operacne Systemy.---Diablo--- napísal:Nazdar mam problem nejde mi prehrat filmy odvtedy co som si preinstaloval windovs som skusal prehrat tri filmy dva mi nesli prehrat a jeden isiel bez zvuku nevie niekto poradit??????