netusim, co to je a prakticky sa pri tom neda nic hrat

Pritom ale 3dmark 2k5 robim cez 3500 bodov. /???/
1.vyskusal som vsetky mozne ovladace, momentalne mam vsade tie najnovsie, ale ani ich rozne nastavenia to neriesia
2.hral som sa s BIOSom do zblbnutia - nepomohlo
3.skusal som kartu podtaktovat, nedala sa, ale s taktom by nemal byt problem, pretoze aj pri slusne velkom pretaktovani prebehol benchmark aj testy dlho bez akychkolvek problemov. Hry sa spravaju rovnako /t.j. sekaju/ a blbnu aj pri stock settings.
4. s teplom by problem nemal byt, kedze mam slusne odchladenu bednicku, vetracik na karte funguje ok /nvidia design/ a navyse som pokusne do bedne na kartu napeckoval FAKT VELKY ventilator /nepomohlo/.
Zisla mi na um jedina vec - zdroj. Noname 350W sunka, ale pokial viem, 350W na 6800 vanilla naozaj staci. Ak by vsak bol problem v zdroji, je mozne, ze by sa to prejavovalo prave takto /ma karta malo stavy ?/, alebo je definitivne zla karta ?
viem, ze manli nie je vyrobca roka :-P, ale na ine peniaze nebolo, uz aj tak som zadlzeny po usi a nakoniec ani nemam poriadne funkcny komp

Prosim vas o radu, uz si naozaj neviem nijako pomoct.
moja zostava /MSI K8N plt, AMD64 3000+ na 2100Mhz, 1024MB Ram, manli 6800 128 mb, soundblaster 5.1 player, 120 GB HDD Maxtor SATA/