Limit registracii?
Limit registracii?
Je nejaky limit po ktorom uz nebude mozne registrovat win XP ked sa casto preinstalovava? napr: 10x instalacia a potom koniec? Mam original win xp.
Moj PC
Obrázok zmazaný administrátorom: proti pravidlám
7x ak sa nemylim ...a vobec netreba nic menit aby ti win zblbol, staci nainstalovat nejaky virtual drive. (mam orig win na kazdy komp (3), ale nepouzivam ani na jednom...su s tym len starosti)
Spoiler: ukázať
Takze 7x a koniec dobre som to pochopil po sidmich instalaciach ho mozem vyhodit?glide napísal:7x ak sa nemylim ...a vobec netreba nic menit aby ti win zblbol, staci nainstalovat nejaky virtual drive. (mam orig win na kazdy komp (3), ale nepouzivam ani na jednom...su s tym len starosti)
Moj PC
HMM to mi je pekna novnka.
Ale zase pokial nemenis v kuse grafiku a maticnu, tak nechapem preco to chces tak casto registrovat. Pokial chces preinstalovat win na svojej zostave aspon rok nemeniacej, tak si sprav cisty win image a mas pokoj, nemusis nic znovu stale registrovat
Ale zase pokial nemenis v kuse grafiku a maticnu, tak nechapem preco to chces tak casto registrovat. Pokial chces preinstalovat win na svojej zostave aspon rok nemeniacej, tak si sprav cisty win image a mas pokoj, nemusis nic znovu stale registrovat
I found paradise, it`s Ibiza.
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
A ako si spravim ten XIN image? aby som ho zs nemusel regnut?LoPiO napísal:HMM to mi je pekna novnka.
Moj PC
nie, cca po 7 ti vyhodi, ze si ho aktivoval uz vela-krat blablabla a ked ces nadalej pouzivat ten win musis volat do micro$hitu, alebo si kupit novu licenciu. je to nenormalne otravne, ale doteraz som to nakoniec vzdy telefonicky vybavilPCMahel napísal:Takze 7x a koniec dobre som to pochopil po sidmich instalaciach ho mozem vyhodit?glide napísal:7x ak sa nemylim ...a vobec netreba nic menit aby ti win zblbol, staci nainstalovat nejaky virtual drive. (mam orig win na kazdy komp (3), ale nepouzivam ani na jednom...su s tym len starosti)
Spoiler: ukázať
mne stacilo preinstalovat Catalyst 5.12 na 6.2 a hneD si vyziadal Win registraciu ...LoPiO napísal:Ale zase pokial nemenis v kuse grafiku a maticnu, tak nechapem preco to chces tak casto registrovat. Pokial chces preinstalovat win na svojej zostave aspon rok nemeniacej, tak si sprav cisty win image a mas pokoj, nemusis nic znovu stale registrovat
:roll: tolko k dokonalosti a HW som nemenil !
s pozdravom, crux.
to crux2005 HMM pekne LOL to len mrkvo shit moze spravit.
to PCMahel Win image urobis napriklad: acronis true image, symantec ghost. Je ich dost, ale odporucam acronis, aj ked je to shareware
to PCMahel Win image urobis napriklad: acronis true image, symantec ghost. Je ich dost, ale odporucam acronis, aj ked je to shareware
I found paradise, it`s Ibiza.
Za posledneho pol roka som preinstaloval WinXP Home Edition celkom 6x. Po vymene MB (reklamacia) mi system oznamil, ze doslo k zmene harwaru a pozadoval registraciu systemu. Zadal som KEY a nic. Po troch pokusoch som PC vypol, aby som to predychal. KeD som PC znovu zapol a povolil registraciu systemu, tak registracia prebehla bez toho, aby system pozadoval KEY.
XP-SP3; Intel P4A 1,8 GHz; 1 GB RAM; Hansol 920D; Maxtor 6Y060L0 (60 GB); FORTRON/SOURCE ATX-350GTF; ASUS DRW-1604P; WiFi; +MB,+GK-bazár