Pred par dnami sa mi dostal pod ruku "psone display" ale je to v podstate taka napodobenina originalu sony. Ma to uplne ine zapojenie ako KLASICKE ZAPOJENIE. Tak ale znalosti zo strednej skoly sa mi prvy krat v zivote hodili a kompletne som rozobral cely display a odstranil z neho nepotrebne moduly. Prakticky mi zostal Display + nejake prevodniky + video vstup (jeden cinch kabel).
Display napajam 12V zo zdroja. Skusobne som ho pripojil priamo na DVD prehravac a cuduj sa svete, LCD fungovalo a zobrazovalo signal z DVD v dobrej kvalite (ale vo vyssej kvalite ako som ocakaval, kedze to nieje sony). Potom som skusal rozbehnut VIVO na mojej grafickej karte. VIVO pravdepodobne fungovalo, lebo som skusal pripojit komp na televizor pomocou s-video aj cinch kabla. V oboch pripadoch sa mi na televizore zobrazila bootovacia obrazovka windows a aj do systemu som sa normalne dostal a videl na TV.
Logicky teda, ked fungoval display a fungovalo aj VIVO, som zapojil cinch kabel z grafickej karty do siplaya, ale na LCD sa uz tento krat nic nezobrazilo.
Preco ked dam do LCD signal z DVD tak ho zobrazi bez problemov a ked ho dam zobrazit cez VIVO na mojej graf. karte, tak sa zobrazuje iba cierna obrazovka ?
Ak to nahodou niekto docital dokonca a vie poradit, tak poradte prosim. budem vam vdacny.