Blue storm II 500 W piska
Blue storm II 500 W piska
Mam zdroj fortron blue storm II asi 4 mesiace som s nim celkovo spokojny no ked vypnem PC (nie zdroj) tak je pocut (sice velmi slabo) taky jemny signal (pioskot) aj ked som od zdroja 3m vzdialeny. Myslite ze je to dovod na reklamaciu?Predsa len je to novy zdroj a za tie prachy.Poradte dik
mechanika pri necinnosti nema ziadnu spotrebu, takze to je zbytocne.
da sa to zistit aj bez manualneho zapnutia:
zdroj vyber a mimo bedne ho normalne zapoj, staci len do dosky. potom ho zapni a vypni a pozorne pocuvaj, ci piskanie ide zo zdroja alebo z dosky.
manualne zapnutie nie je dobrou kontrolou:
ak by zdroj nepiskal bez zapojenia v pc, neznamena to, ze je v poriadku, nehovoriac o tom, ze to nie je standardne pouzitie. bez pc nebude v standby odber na 5V (alebo bude mensi), a preto nemusi piskat.
da sa to zistit aj bez manualneho zapnutia:
zdroj vyber a mimo bedne ho normalne zapoj, staci len do dosky. potom ho zapni a vypni a pozorne pocuvaj, ci piskanie ide zo zdroja alebo z dosky.
manualne zapnutie nie je dobrou kontrolou:
ak by zdroj nepiskal bez zapojenia v pc, neznamena to, ze je v poriadku, nehovoriac o tom, ze to nie je standardne pouzitie. bez pc nebude v standby odber na 5V (alebo bude mensi), a preto nemusi piskat.
Hmm no ako pise Br4nO. Kazdopadne ja som mal dost s CHILL 450A2 ktore boli postihnute, cize som sa uz naucil ako to riesit. Idealne to zapojit tako ako pisal Br4nO, alebo zapojit na necisto + zapojit zariadenia. Zdroj zvykne piskat ak ma napucene kondiky, pripadne ak su na doske napucene kondiky, pripadne zdroj ma sam problemy. Kazdopadne ak zdroj piska je to na RMA a uz zalezi od dodavatela ci ho uzna a vymeni.
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
- ja som toto riesil minule
- problem s piskajucimi cievkami sa NEMUSI prejavit pri zapnuti zdroja na prazdno
- cievky obvikle piskaju ked ma zdroj zataz, (nejaky disk alebo CDrom nemusi stacit)
- tak aby si sa necudoval ked zdroj vyskusas mino PC a on nebude piskat.
T.
- problem s piskajucimi cievkami sa NEMUSI prejavit pri zapnuti zdroja na prazdno
- cievky obvikle piskaju ked ma zdroj zataz, (nejaky disk alebo CDrom nemusi stacit)
- tak aby si sa necudoval ked zdroj vyskusas mino PC a on nebude piskat.
T.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
No takze ked vypnem PC (nie zdroj) aj po 10 hodinach bolo pocut uz spominany piskot.Ked som vypol aj zdroj a nasledne som ho zapol (zdroj nie PC) tak sa piskot zmenil na sum az bzucanie ktore bolo nepravidelne, kolisave a stav pretrvaval.Skusim asi vymenit zdroj znamy ma ten isty a uvidim.Inac DAKUJEM VSETKYM ZA RADY.A uvytam aj dalsie
reklamovat nevymyslat je zly zdroj a basta ? piskaju cievky,mosfety alebo tranzistory a urcite je nejaky kondenzator zly po case to rachne a bude po zdroji PC
Asus Barebone T3 - AMD Phenom II X4 965 - ATI 4670 - 60GB SSD + 640GB - Razer Copperhead . MacBook White C2D 1,83 GHz - 80GB SSD intel - 2TB NAS . Magic Mouse . iPhone 5 16gb Black , Neonode N2 . Lumia 710
urcite nereaguje automaticka regulacia (teplotna)POM4R4NC napísal:nechcem zakladat novu temu, ale ked uz riesite fortrona, je na reklamaciu ked mi ide nonstop na full otacky? aj ked nic nerobim? uznaju mi to?
Asus Barebone T3 - AMD Phenom II X4 965 - ATI 4670 - 60GB SSD + 640GB - Razer Copperhead . MacBook White C2D 1,83 GHz - 80GB SSD intel - 2TB NAS . Magic Mouse . iPhone 5 16gb Black , Neonode N2 . Lumia 710
vetrak v zdroji sa reguluje podla zataze nie? myslis ze to mozem reklamovat?cicolably napísal:urcite nereaguje automaticka regulacia (teplotna)POM4R4NC napísal:nechcem zakladat novu temu, ale ked uz riesite fortrona, je na reklamaciu ked mi ide nonstop na full otacky? aj ked nic nerobim? uznaju mi to?
no podla zataze a ked nic nerobis mal by ist skoro ticho.mam fortron tiez a len tak ovieva na prazdno, no nizky odberPOM4R4NC napísal:vetrak v zdroji sa reguluje podla zataze nie? myslis ze to mozem reklamovat?cicolably napísal:urcite nereaguje automaticka regulacia (teplotna)POM4R4NC napísal:nechcem zakladat novu temu, ale ked uz riesite fortrona, je na reklamaciu ked mi ide nonstop na full otacky? aj ked nic nerobim? uznaju mi to?
alebo skus to pustit ak nic nezapojis, co bude robit
ako je to popisane tuna spojit ten zeleny kablik z ciernym spusti sa zdroj